Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1857453

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Jag vet redan flera som börjat lessna på SHL med tafatta domare, sjunkande spelarkvalitet och fjollor som slänger sig eller spelar skadade bara för att vara med i nästa byte. Brynäs har ett rykte om sig att filma mycket och när jag tänker efter så vet jag ingen annan klubb som har haft så många olika spelare som blivit anklagade för det genom åren. Tycker du själv det är smart eller verkar för hockeyns bästa att försvara Clarks filmning? Det är nämligen vad Brynäs officiellt gjort nu.
Ska vi behöva vänja oss vid det eller ta tag i problemet? Just nu anser jag att Brynäs är SHL:s största problem mot filmningar. Vid klockrena filmningar som inte går att prata bort så ska det vara 2-3 matchers avstängning och en rejält lönebaserad böter enligt mig. Att sedan vissa tacklingar inte straffas nog hårt kan jag hålla med om.

Redan sagt vad jag tycker om den där oseriösa listan som några lallande domare delade ut med minst sagt märkliga anledningar. Djurgården har inte fått en enda filmningsutvisning... en snabb sökning på Youtube räcker för att hitta en ostraffad filmning direkt (se första länk). Lee Gorens fruktansvärt dåliga filmning (andra länken) blev inte heller den straffad. Kapstad? Det finns otroligt många filmningar som aldrig blivit straffade. Inte ens du kan väl på allvar tycka att SHL tagit krafttag mot filmningarna?

www.youtube.com/watch?v=C4enLE5Gyqc
www.youtube.com/watch?v=6hYkuOQ3vXE
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: För att du ska kännas seriös i den här diskussionen om filmningar tycker jag du bör belysa denna epidemi av divings som tycks ha utbrutit denna säsong med lite fakta. Bör ju vara ganska många per match eftersom du gjort jämförelser med Serie A i Italien...

Innan dess är detta ett ickeproblem. Men återkom gärna med bevis så lovar jag att erkänna att du har rätt. Tills dess anser jag att du är ute och cyklar...
Kommentera