Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1857465

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: För att du ska kännas seriös i den här diskussionen om filmningar tycker jag du bör belysa denna epidemi av divings som tycks ha utbrutit denna säsong med lite fakta. Bör ju vara ganska många per match eftersom du gjort jämförelser med Serie A i Italien...

Innan dess är detta ett ickeproblem. Men återkom gärna med bevis så lovar jag att erkänna att du har rätt. Tills dess anser jag att du är ute och cyklar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Men märker du inte själv att det blivit mer och mer filmningar/förstärkningar? Hur många gånger har inte även du sett spelare som är totalt livlösa efter en hård/ful tackling bara för att spela i efterföljande PP? Har du aldrig sett en repris på en utvisning där du undrade om du just bevittnade en karatefull lodis på hal is eller en elitidrottsman som måste ha missat alla tusentals balansträningar genom sin karriär. Just vid höga klubbor är det ett konstant headjerkande, ofta kombinerat med efterföljande Anja Pärsson-sälen för extra effekt.

Sedan har jag inte sagt att det är någon epidemi av divings för just denna säsong. Det är däremot en oroväckande trend som bara blir värre och värre för varje säsong. Tedenby är en annan spelare som gör mig vansinnig genom att falla stup i kvarten. Det är däremot ENBART Brynäs som backar upp och försvarar sina filmare.
Du får tycka det är ett ickeproblem, det fungerar ju oftast i er favör, men det verkar som att ni själva måste bli hårt drabbade av detta fusk för att du ska förstå hur jäkla förbannade normala fans blir på filmningar.
Kommentera