Luleå HF

115630 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1857609

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Nej jag tycker inte du är en idiot. Det har jag heller aldrig skrivit.

Och ja, säger du, helt taget ur det blå, att filmningar blivit ett stort problem på grund av att det ökat så i omfång så är det väl upp till dig att bevisa att det stämmer om någon ifrågasätter dig? Det kan väl inte vara rimligt att du talar om hur det ligger till och sen ska alla andra motbevisa dig som tycker du har fel.

Har ingen liberal syn på filmningar. Var har du fått det ifrån? Jag tycker också att det ska bestraffas men jag tycker inte att filmningar är ett stort problem. Du får försöka förstå skillnaden.

Och pk-offerkofta, åsiktspolis och andra tillmälen känns lite väl larvigt. Är det på den nivån du diskuterar så kan vi lägga ner här och nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Men alltså...min åsikt är att det filmas/förstärks mer och mer i SHL. Betydligt mer nu när Jimmie Jump tyvärr är tillbaka i SHL. Håller du inte med så får du motbevisa mig eller acceptera att vi har två helt olika åsikter. Det är faktiskt inte svårare än så. Varken du eller jag har någon rätt att börja kräva saker av den andra på ett hockeyforum. Jag tycker att filmningar är ett stort problem men jag accepterar att du inte gör det. Har mycket att göra närmaste dagarna så du får väl fortsätta diskutera detta om du vill men kan ta ett tag innan jag svarar.
Kommentera