Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1859221

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Håller med du då det gäller dessa förb. filmningar...vad det gäller Ortio så hade han nog med det från Finland. Ta å kolla på deras landslag där filmningar förekommer frekvent. Fast jag blir förb. även då det gäller förstärkningar...för det är ju en typ av filmning även det...Garpenlövs krönika i ämnet är hyffsat korrekt se länk.

Å jo...jag blir topp tunnor vansinnig då Skellefte spelare också gör det...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: Jag måste hålla med dig och tycker att du är en fruktansvärt vettig skribent. Jag blir också mer irriterad då en Luleåspelare faller enkelt än då motståndarna gör det, fast ibland är de faktiskt bara ur balans eller får ett snedskär så det kan vara svårt att skilja olycksfall från förstärkningar ibland.
Det är därför jag tycker att endast solklara filmningar bör straffas överdrivet hårt av SHL. Rena filmningar är tack och lov inte något jag kan minnas att en Luleåspelare någonsin gjort, typ i stil med Clark eller Jimmie Jump. Du har kanske rätt om att finnarna filmar mycket, jag kan erkänna att jag inte har jättebra koll på finska landslaget, men jag var inte alls förtjust i Pesonen då han lirade med er, då jag tyckte han spelade Allan väl mycket. Grymt duktig målskytt men himla trist han är så osportslig. Jag gillade däremot Ortio förra säsongen då han var förjävla duktig och inte pysslade med att bryta benen i varje närkamp.

God Jul på dig :)
Kommentera