Luleå HF

115711 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1862485

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare:
Helt rätt och jag håller med dig att detta är ett problem, men det framstår ofta som att det är "bara" Löven som håller på med detta.. Nu är det så att Teg har varit och kanske fortfarande är konkursmässig men där har Löven tex gått in och hjälp dem..
Ungefär som vi gjorde när SKAIK var på repet för ett antal år sedan..
Sedan är det ju så att föräldrarna måste bidra, det går inte att klubbarna ta hela kostnaden, gick kanske förut men inte numera..

Självklart är detta så som Du påpekar INTE ett norra Västerbottens problem men kanske att SKAIK drog det till sin yttersta spets, inget fel i det enligt reglerna men moraliskt kanske det var ett övertramp..

Även om Du i mina ögon tillhör fiendeland så ska Du veta att jag respekterar dig och dina åsikter, vilket jag INTE gör mot "vissa" personer... Jag har t.o.m. försvarat dig när de skrivit att:
"Knegare är en femtekolonnare som ska ställa sig på alla fyra så att man kan ...... .....!!"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaca: Förvisso igen ;)

Men just det där med att vissa barn/ungdomar får stå åt sidan för att föräldrarna inte har det räta namnet/degen trots att dom ibland är bättre...förmodligen ett nationellt problem...åsså det där med ”de” andra på den sida jag igentligen skulle vara på så känns den sidan för mig ”död” numera sen den/dom/det började härja där.

Fan känns nästan som att man är ”frilansande” Skellefte AIK:are numera utan hemmahamn. Åtmistone här på hokkysnacket dit jag en gång blev värvad till av en TIK:are efter Skellefte lyckats ta sig upp i högsta serien. Väl där så blev man allt eftersom spydigare å spydigare ju bättre det gick...men ändå inte till den grad att man ”trollar” som nån/nåra sysslar med. Å ska vara tacksam man får vara accepterad här i Luleboken där man plitar nåt då å då. För om sanningen ska fram så hade man fulla sympatier för Lule som elitserielag då mitt eget lag vandrade fram på det jag kallar för Via dolorosa(lidandes väg-allsvenskan). Så det känns lite som en hemmaplan trots det skriva en hel del skit här som svider i Skellefte AIK själen då och då...å ibland får man gå in med egna pekpinnar ur min syn på saken å ibland får man medhåll å ibland än mer skit...smaken är ju som sagt som baken...delad.
Kommentera