Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1863203

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Öret har dragit upp tempot och kör över de lata köpespelarna och undermåliga "egna produkterna" hos Apan. 2-0 nu och stackars Gustaf Lindvall med spaden visar konsekvenserna av att han var kvar i Apschtaan hela junistiden där målvaktsträningen sammanfattades i instruktionen "ta pucken". Trots sex års riktig utbildning i andra klubbar därefter är det fortfarande lite följder av ap-"utbildningen" och på båda skotten har han stått helt paralyserad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nyss hemkommen från matchen och någon after game-öl med hockeyintresserade polare. Jag kan bara hålla med om att vi tyvärr ger bort 1 poäng i denna match men tycker faktiskt att Mikkelson snäppat upp sig ordentligt på sistone. Det är fyra Luleåspelare som inte har många rätt vid Rögles 1-1 och vi måste lära oss göra mer än 1 mål på hemmaplan för en säker vinst. Någon som såg fler TV-repriser på varför Hedman fick 2+2? Uppstod det blodvite eller var det bara för efternamnet? De visade bara en repris på jumbotronen och där såg det absolut ut som att Hedmans klubba enbart träffade visiret och ingen möjlighet till blodvite. Jag är däremot ingen Bert som rasar mot domarna utan att ha sett situationen tillräckligt.

Höjdhopparen är för övrigt en total jäkla katastrof som borde skaffa sig ett riktigt jobb asap. Kompensationsutvisningen på Aaltonen fick hela läktaren att fnissa lite generat.

Sedan anser jag på fullaste allvar att Lill-Nisse ska ta över den tyvärr skadade OS-Jannes givna position i Pyeongchang 2018 :)
Kommentera