Luleå HF

115758 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1863229

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nyss hemkommen från matchen och någon after game-öl med hockeyintresserade polare. Jag kan bara hålla med om att vi tyvärr ger bort 1 poäng i denna match men tycker faktiskt att Mikkelson snäppat upp sig ordentligt på sistone. Det är fyra Luleåspelare som inte har många rätt vid Rögles 1-1 och vi måste lära oss göra mer än 1 mål på hemmaplan för en säker vinst. Någon som såg fler TV-repriser på varför Hedman fick 2+2? Uppstod det blodvite eller var det bara för efternamnet? De visade bara en repris på jumbotronen och där såg det absolut ut som att Hedmans klubba enbart träffade visiret och ingen möjlighet till blodvite. Jag är däremot ingen Bert som rasar mot domarna utan att ha sett situationen tillräckligt.

Höjdhopparen är för övrigt en total jäkla katastrof som borde skaffa sig ett riktigt jobb asap. Kompensationsutvisningen på Aaltonen fick hela läktaren att fnissa lite generat.

Sedan anser jag på fullaste allvar att Lill-Nisse ska ta över den tyvärr skadade OS-Jannes givna position i Pyeongchang 2018 :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Helt rätt om Lill-Nisse! Klart grabben ska till OS!

Ser att ni vill att även de tre andra lulespelarna ska bära del av hundhuvudet med Mikkel efter röglarnas mål.

Ni kan ju ha delvis rätt i det, dvs att de andra spelarna - i första hand Engsund som är närmast - borde ha säkrat upp genom att vara beredd om Mikkel skulle släppa.

Men jag vet inte riktigt. Mikkel hade ju hela två lägen när han har god chans att hindra att motståndaren får vända upp mot mål - än mer hindra att han får komma förbi och bli fri mot mål. När röglaren trots detta lyckas ta sig fri överraskar det Engsund och Harju som inte hinner fram med klubborna, medan den fjärde - var väl Kovacs - upptäcker att röglaren kommit loss och vänder sig då åt andra hållet, uppåt, för att upptäcka om någon kan få pass; han räknade väl med att Engsund-Harju skulle ta det närmaste ansvaret, men de stod och sov en sekund för länge.

Jo, Mikkel har skärpt sig lite, håller med. Punktade inte honom idag men det som bl a irriterat tidigare har varit att han signalerat orörlighet och ointresse. Han KAN ju spela, så hoppas det fortsätter och blir så.
Kommentera