Luleå HF

115758 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1863527

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Seriöst nu.

Vad kommer att hända med Apan?

Hockeyn har fungerat jämförelsevist dåligt under säsongen och på senare tid har det havererat rejält.

"OS-linan" skiter i hockeyn. Highsticking och Möller vägrar gå "in i skiten" och kämpa. Vill bara stå fria och få smörpass för att skjuta mål. Och när Apan inte har pucken vill de inte vara med och byter och då seeeeegar de sig fram långsamt till båset. Senast satte Öret två mål när OS-linan gled slött av och lämnade två stackars backar att hantera fem anfallande ören.

Men det gäller förstås inte bara dessa dyra köpespelare. Hela laget och spelet är bortstädat som en spya på skoldans. Vad vill Apan med sin hockey? Ingen vet.

Det finns inte längre några linjer i spelet, inget spelsystem att upptäcka. I övriga lag kämpar de flesta spelarna och det "blir så jobbigt" för apan med det motståndet så de har inte lust längre.

Och när motståndarna har pucken finns det spelare som vägrar vara på isen, eftersom de är "för fina" för försvarsspel.

I brist på spelare har de fyllt på med junisar och andra unga "egna" spelare som inte räcker till. Omogna, oerfarna, outbildade och allmänt usla helt enkelt.

Det ena särtecknet för Aphockey numera är att de bara tjafsar och bråkar och gnäller och varenda avblåsning är ett elände, för då ska det tjafsas av aporna. Ja, och så våldsamma övergrepp där laget - som ligger sist i fair play-ligan - gärna slår klubban i ansiktet på motståndare. Vämjeligt.

Och för att måtta råget plockar de in landets sämste och fulaste - fläskberget Hollywood.

Det som alla utomstående länge vetat och som apsupportrarna numera talar högt om - att CryBert och Klockare inte duger för fem öre - är förstås en kunskap som också nått sektens överstetempel och sektaporna där.

en vad göra?

Sparka CryBert och Klockare och ta in en riktig hockeytränare och coach?

Tror jag inte sker. Grejen är den att dessa båda inkompetenta nissar har avtal med Apan ända fram till sommaren 2019. Skulle de få sparken nu kommer Apan att få betala tre årslöner utan att få något alls för pengarna.

Och är det något man vet om Apan är det att Apan är snål så in i helvitte.

Lyfta upp några tränare från junislaget?

Knappast. De har inga större tänkare där, snarare folk som är mindre kompetenta än CryBert att vistas i offentlighet och städade miljöer.

Köpa och slänga in någon ny tränare?

Ja, det finns ju bara misslyckare på marknaden nu förutom Rönken förstås och svårt att tro att snål-Apan lägger det som krävs för att få Rönken.

Wallson har ju fått sparken pga inkompetens i Schweiz. Honom kan de väl köpa?

Nej det är inte möjligt, påstås det, av skattetekniska skäl. Dvs Apwallson lurade ju till sig ett överbetalt kontrakt med Zürich och ven om de sparkat honom får han lön till i sommar. Och köper de fri honom från Zürich får han en lön som han ska betala svensk skatt för. Så han går hellre arbetslös och får jättelönen Allan för att inte göra något. Fast det är klart att Näsan kan ju kompensera skattebortfallet genom att ge Apwallson en extrem överlön. Det skulle kunna hända förstås men det vete fan om Näsan får OK från styrelsen med tanke på hur j-a mycket minus Apan redan nu ligger. Vi får se.

Pea kan ju lägga ned damlaget - som han brukar - för att ösa miljoner på Apwallson.

Jag tror inte att Apan agerar på länge än. Och det betyder förstås att raset fortsätter.

Trevligt för oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Skeås konstanta tjafsande efter avblåsning är något som retat även mig under en längre tid. Försöker de vara tuffa? För mig är det så långt ifrån tufft som det bara kan bli, är väl mer fjolligt om något. Visa att du är tuff genom regelrätt och hårt fysiskt spel istället, eller kanske till och med våga bråka med en motspelare utan att först gömma sig bakom en domare. Jag förstår verkligen inte poängen med detta oftast helt oprovocerade beteende och blir bara irriterad de få gånger jag kollat på nån Skeåmatch (självklart då Luleå inte spelat).

Jag tror Skeå har ganska mycket att vara oroliga över just nu då spelarna fullständigt verkar ha tappat hungern och tränarna konceptet. Allt som krävdes i Luleåmatchen var en regelrätt och hård tackling av Emil Larsson för att förvandla Skeå till ett gäng självömkande och fulspelande gnällspikar. Så länge Skeå vägrar att rubba på bilden av sin egen förträfflighet och göra något åt sina ökande problem så är det bara att ta fram popcornen och bevittna förfallet :)
Kommentera