Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1863559

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Skeås konstanta tjafsande efter avblåsning är något som retat även mig under en längre tid. Försöker de vara tuffa? För mig är det så långt ifrån tufft som det bara kan bli, är väl mer fjolligt om något. Visa att du är tuff genom regelrätt och hårt fysiskt spel istället, eller kanske till och med våga bråka med en motspelare utan att först gömma sig bakom en domare. Jag förstår verkligen inte poängen med detta oftast helt oprovocerade beteende och blir bara irriterad de få gånger jag kollat på nån Skeåmatch (självklart då Luleå inte spelat).

Jag tror Skeå har ganska mycket att vara oroliga över just nu då spelarna fullständigt verkar ha tappat hungern och tränarna konceptet. Allt som krävdes i Luleåmatchen var en regelrätt och hård tackling av Emil Larsson för att förvandla Skeå till ett gäng självömkande och fulspelande gnällspikar. Så länge Skeå vägrar att rubba på bilden av sin egen förträfflighet och göra något åt sina ökande problem så är det bara att ta fram popcornen och bevittna förfallet :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: ja, något är extremt ruttet hos aporna. De har ju varit dåliga innan men helt kollapsatsedan fläskberget dök upp igen. Första misstanken att det måste vara kopplat men hur?

Jag skulle förstås också bli sur on de plockade in det överbetalt fläskberg som inte hinner med och bara förstör för laget.

Men jag undrar om inte motivet är djupare och mer själsligt fundamentalt.

Nämligen att fläskberget släpper sig hela tiden och ingen står ut med stanken.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh:
Som vanligt kloka och sanningsenliga ord, självklart har de andra laget kollat på hur Luleå gjorde, och att ta sig under "skinnet" på Jocke Lindström var bevisligen inte så svårt, samma sak är det med Jimmie E...
Luleå gjorde det så bra att Bert tappade den lilla fattningen som han besitter...
Helt klart är att de måste göra nått åt ledarstaben för snart vill väll inga komma dit och spela...
Och jag förstår de som gick till Läkers, en organisation som är på g uppåt och en ledarstab i balans...
Som Du säger så är det bara att ta fram popcornen... ;)
Kommentera