Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1865078

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, fyfan. Ett j-a gnetmål av Frölunda till 1-1.

Och nu slår Höjdhopparen till och hittar två samtidiga utvisningar på Luleå för att ge Frölunda 5 mot 3 vilket förstås leder till 2-1.

Ungefär som han gjorde för några år sedan och förstås fick en ny Volvo i belöning. Nu kanske han behöver några reparationer på bilen? Eller nya däck, de drar ju loss på >25 000 på en XC90, det är inte billigt. Vi gratulerar Höjdhopparen till de nya vinterdäcken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Återigen granskning pga PP-mål av Luleå och efter att ha sett alla repriser inser vi alla att pucken ÄR över mållinjen i något läge. Uppifrån ser vi hur den röda mållinjen blir fri från svart puck, och därefter på en sidobild hur pucken står upp och snurrar.

DET FINNS BARA ETT SÄTT ATT TOLKA DETTA SAMMANLAGT OCH DET ÄR ATT HELA PUCKEN SKA HA VARIT ÖVER LINJEN!

Domarna dömde dessutom mål, sedan visade matchsekretariatet upp några skumma repriser gång på gång på jumbotronen, och efter att ha stått och glott på det beslutade höjdhopparen att själv titta på datorn. Sedan står de fyra zebrorna och glor och snackar sedan ihop sig och DÖMER BORT MÅLET!

Helt j-a sjukt.

Det finns bara en förklaring till att man inte dömer mål efter att ha sett de filmsekvenser vi gjort och det är att man antingen är mutad eller också att man inte har det så lätt med tänkandet.

När det gäller höjdhopparen uppfyller han förstås både kvalifikationerna.

2-1 efter två perioder och ett antal horribla beslut av höjdhopparen vilket förstås förklarar varför Luleå, som är det bättre laget i den här matchen, inte har ledningen.
Kommentera