Luleå HF

115476 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1865311

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmm. Ser att höjdhopparens kollaps diskuteras i Apboken och Daddeh ger länk för att beskriva situationen förra gången pulvret höjdhopparen stal poäng av Luleå och "gav" till Frölunda i Scandal-I-Analium. Länken går till en sådan välskriven artikel av Lasse Anrell - det var alltså på den tiden det fanns hockeyjournalister på riktigt - och den är så instruktiv att läsa att jag lägger länken här också.

Apmonstrumet har insett att zebrorna dömde för Frölunda i två identiska situationer - dock motsatta beslut eftersom Frölunda blev gynnade på så vis. Det var ju korrekt uppfattat av apmonstrumet. Men därefter skriver han: "I serien åker Guld-Jimme och knuffar mjällfrie Joel bakifrån när det är lite kalabalik framför vår kasse. På sin höjd en tvåa. Det blir 5 minuter game??? För att det var "respektlöst mot domarna". "

Och det är ju fel.

Se nedan bild 1-2 från händelsen i fråga. Fläskberget kastar sig över everyhopa med Joel underst i högen. Vad jag inte tog bild på är att när Joel ligger fjättrad under zebror, andra spelare och fläskberget överst så vevar det "modige" fläskberget slag efter slag mot den försvarslöse Joel med ansiktet i isen trots order från zebrorna att lägga av, och som synes är zebrorna överens om att plocka ut ful-fläskberget som inte förstår någonting.

Den där typen av insatser är typiskt Fläskberget som nästan tycks ha en erotisk förkärlek för att åstadkomma sådana närkontakter genom att orsaka s k bowlinghockey där Fläskberget agerar bowlingklot medan övriga aktörer är käglor. Se övriga bilder för en sådan insats av Fläskberget.

Jag frågar mig: vad fan har det där med hockey att göra?

Om nu Fläskberget vill pyssla med sådant får han väl betala för sig i för ändamålet lämpliga miljöer, men det är ju numera dock straffbart. Fast blir han ertappad där visas han ju inte ut, utan sys in...

TILLÄGG: Apmonstrumet är upprört och kan inte förstå att Fläskberget skulle haft ens 5 min eftersom det bara var "två spelare som grälade".

Viu andra som såg samma sak konstaterade att fläskberget kastade sig över zebror och motspelare och sänkte dem alla till isen med >100 kg fläsk och när Joel var helt försvarslös, fjättrad till isen av tyngden av denna fläskmassa så vevade det "modiga" fläskberget slag efter slag i huvudet på honom och slutet inte fastän domarna gav honom order om det.

Det är vad apmonstrumet kallar "två spelare som grälade" vilket inte säger något alls om situationen men säger mycket om sanningshalten i apmonstrumets påståenden.
Kommentera