Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1870248

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Äh...han förstärker ju...å sånt är ju numera ok...typ...han blir ju faktiskt pååkt(även om det är fjösikt)....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, Köpespelaren Ortio verkar ha smittats av köpevaktsjukan hos Apan, tidigare hanterad av vakter som Hadelöv och mApKyss Svensson, troligen instruerad av mästaren på området, fläskberget Hollywood.

Matchen. Läjkers skärper till sig i andra perioden och med mer fart och energi kör man helt enkelt över Apan som helt klart inte räcker till. Vänder 1-0 till 1-2 men har flera mål ytterligare på G.

Då tycker zebrorna att de ska lägga sig i saken, därtill instruerad av apsupportrarna på läktarna och det är tragiskt att se.

Inte tragiskt att se var ett PP för Apan då fläskberget ska ge sig in framför mål men då kastar Rahimi bort fläskberget ett antal ggr och därefter törs inte fläskberget försöka igen. Men han är ändå i närheten och då får han en lätt crosschecking av Rahimi - sådant där som zebrorna tillåter hela tiden och när de plötsligt tar utvisning för det blir det jäääääävligt underligt.

Så får Apan lira PP utan Rahimi i boxen och då ställer sig fläskberget INNE i målgården precis framför läjkvakten andren och på honom. Andren är sålunda kraftigt hindrad och då kommer ett pass till kioskbud som enkelt slår in 2-2 eftersom Andren inte ser något, med fläskberget inne i målgården, inklistrad på Andren.

Och zebrorna godkänner målet!

Skandal, skandal, en domareskandal!

I samband med periodslutet en lätt tackling på Pudas mot sargen och då rusar han på Läjkers och vevar! Zebrorna är så j- a borta att vad de beslutar där får vi inte veta.

Men helt klart en fullständig zebrakollaps och det är det enda som räddar kvar Apan i matchen.

När lagen spelar på topp är det hur tydligt som helst att Läjkers - dynastiernas dynasti - är inte en utan två klasser bättre än Apans kombination av bekväma köpespelare och inkompetenta bygdenspelare med tummen mitt i den sexfingriga handen.

Men fy satan vilka usla zebror!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: Ja tyvärr har det ju blivit acceptabelt med tom grova förstärkningar pga att domarkåren är så himla usel. Den där hjälmen skyddar alltså mot slagskott i huvudet men inte mot en lättare benknuff? Jag tycker Ortio har varit fruktansvärt pinsam denna säsong och väntar bara på att han ska bli stämplad som fuskare av cmore-studion. Det verkar enbart vara då som dessa zebror slutar gå på fuskarnas överdrifter.
Kommentera