Luleå HF

115476 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1881232

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ingen nyhet att DN helt saknar kontinutet. Jag misstänker att det faktum att Brynäs haft två spelare avstängda inom kort tid har påverkat beslutet. Jag tycker personligen att fem matchers avstängningen på Lucas Carlsson är på tok för hård. "Återfallsförbrytare" hette det även om den första situationen för avstängning var hårt dömd från början. Jämför man med det fula rappet som renderade i avstängning här om sisten (kommer inte ihåg vem det var) som även det renderade i fem matcher.
Men visst bör Blomman bli avstängd. TVÅ måls ledning med ett par sekunder kvar att spela gör tacklingen HELT onödig. Visst matchserie, sätta sig i respekt osv. Men man måste samtidigt VISA respekt. Och det gjorde inte Blomman alls.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerfade: Ja, de två avstängda kan säkert ha påverkat beslutet, även om det ska sakna betydelse. Nu har jag ingen aning om hur de såg ut.

Men grejen är den att de skiter i att vara rättvisa.

Allt de gör är att gömma sig bakom ord men det helt avgörande och som fullständigt styr hur de agerar är för att minimera risken att bli hudflängda i media. De försöker bara vara politiskt korrekta och sådana j-a fega skitar vill vi inte ha som del av skyddet för våra ishockeyspelares hjärnvävnader.

Vi skiter i PK och är inte så j-a intresserade av juridiskt skisnack för att låtsas att man inte "fått göra annorlunda".

Vi vill bara att de ska göra sitt förbannade jobb och agera för att skydda hjärnor på hockeyspelare.

Och det har de inte gjort och fånproppen Ramsay är den mest ansvariga och - gissar jag - i princip helt ansvarige.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerfade: Två måls ledning? Vad menar du nu?
Kommentera