Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1881375

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag hade läst att dammatchen Luleå-Pölsa skulle gå i Delfinen idag 16.00 men den tycks flyttad till i morgon 15.00. Okdå.

Men se här ett klokt beslut av Luleå Hockey och hoppas att så många som möjligt tar chansen att se det bästa damhockeylag som spelat i Sverige: med en förstafemma som skulle kunna slå de bästa damhockeylagen från OS:

"Vi vill ha ett ordentligt drag även på lördagens hemmamatch för LHF/MSSK. Därför har vi bestämt att biljetter till fredagens avgörande match för herrarna även gäller som entré till lördagens hemmamatch för Luleå Hockey/MSSK mot Brynäs."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Läser att både Olle och Lill-Nisse är tillbaka i laget ikväll. Skönt det.

Hoppas nu att det handlat om någon bagatellartad infektion och att de är kuranta. Lill-Nisse behöver vi nu när Sondell är borta.

När det gäller Olle är jag mer tveksam. Han spelade inte avslutningen av Elitserien SHL. Sedan var han med i måndagsmen helt osynlig och så borta igen i onsdags. Det låter som ryggen,tycker jag, och är han i måndagsform borde han definitivt inte spela. Möjligen sitta i båset och släppas in i PP.

Pölsan kommer med fruktade forwarden Palushaj, som påstås inte vara 100% OK, men ingen större skada i knäet, inte något av korsbanden eller större problem med ledbanden. Jag tolkar det som ett "blåmärke" dvs en liten blödning som visserligen ömmar men inte innebär någon risk för viktigare anatomiska strukturer dvs nämnda band. Bara att injicera lite bedövningsmedel och köra alltså. Det kan bli ruggigt farligt för oss och ruggigt viktigt för Pölsan.
Kommentera