Luleå HF

115462 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1887389

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: SÅ var semilagen klara...matchserierna blir:

Växjö - Malmö

Växjö fortsätter att spela bra, men även om Brynäs gjorde hårt motstånd så var det ändå en övertygande serie till Växjö.
Malmö överraskade mig lite och slog ut Frölunda, tycker ändå när jag såg matcherna att Frölunda kändes ha mer av spelet och skapa mer chanser medans Malmö var effektiva och kontringsvassa.
Tror dock på 4-2 i matcher till Växjö

Djurgården - SKAIK

Djurgården har kraftigt överraskat på mig under säsongen och slutade mkt högre upp i tabellen än vad jag trodde, helt klart i mina ögon säsongens överraskningslag i positiv mening och fortsatte så även i kvarten mot Linköping. Linköping är dock raka motsatsen, säsongens flopp med tanke på vilket lag man mönstrar och spelarbudget,,,Linköping kan bara inte ta sig hela vägen verkar det som och blev ganska enkelt utslagna av Djurgården.
SKAIK gick snabbt upp till 3-0 i matcher mot en sovande Warulfv som verkade vara nöjd över säsongens spel och insåg inte förrän SKAIK hade 3-0 i matcher att det var dags att göra match av serien och efter tre betydligt bättre matcher av Warulfven slutade serien 4-2 till SKAIK. Hade Warulfven vart vakna från början tror jag de slagit ut SKAIK för de tre första matcherna spelade de inte hockey.
Djurgårdens fart och intensiva spel i anfallszon tror jag inte passar SKAIK och jag tror Djurgården tar denna serie med 4-3 eller 4-2 i matcher.
Kommentera