Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1888079

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En får gratulera till SM guldet i SDHL, klart värdiga vinnare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaca: Tack Jaca!

Tror fan att årets Luleå Hockey dam tagit medalj i OS med en helt sjukt bra uppställning aldrig tidigare skådats i detta land.
Att vi skulle spöa Porkaborkens 3kr är en no brainer och sällan har väl ett glud varit så rättvist men jävlar vad damen i Linköpingsmålet höll på att ställa till det för oss.

Med en dambudget för säsongen på 3,65 millar varav 1 mille i planerat underskott gick säsongen +/-0 tack vare finalpubliken och guldbonusar från sponsorer.
Väl använda pengar för föreningen Luleå Hockey med all den gratis goodwill vi fått i riksmedia.
Ett koppel nya sponsoren till damerna gör att vi kommer ha ett lag som kommer kunna leva på sin idrott när budgeten ökas till dryga 10 millar.
Bara bra att övriga föreningar inte fattat att satsa på damerna för då får vi behålla försprånget och ta många många SM-glud i framtiden.

Hoppas få se ditt Löven i SDHL så vi kan få riktiga derbyn, Apdamerna kan få harva kvar i tjollahoppserien för i den föreningen finns starka krafter (PeA) att hålla nere damkostnaderna och i det fördolda slussa damsponsorernas pengar rakt ner i herrapans budgetunderskott.

Nu skall vi bara fixa några SM-glud i basket också innan sommaren.
Hur många SM-glud får Apsctaaan i år.....fniss
Kommentera