Luleå HF

115471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1894077

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Kan säga att du är inte ensam om att tippa Skellefteå helt fel....trodde att Färjestad skulle slå ut dem med 4-3 i matcher men efter det att Färjestad slumrat igenom de tre första matcherna så stod det 3-0 till SKAIK och serien var väl mer eller mindre avgjord fastän Warulfven tvärsprattlade till och vann två matcher.
Likadant trodde jag att Djurgården skulle slå ut SKAIK....visst, Djurgården har inte lika många spetspelare som SKAIK men istället spelar de med en sådan fart och frenesi som Skellefteå brukar ha svårt med och förvisso blev det så, men sedan Skellefteå vunnit match 1 efter en stor portion flyt och att de hade en betydligt bättre målvakt så vann de match 2 i bara farten....Djurgården spelar bra i alla matcherna men med sämre målskyttar och sämre målvakt vinner SKAIK en annars jämn serie.
Djurgården ska dock vara mkt nöjd med sin säsong, hade tippat dem 8 eller 9 om jag inte minns fel med tanke på materialet, men Robban ska nog ha priset som årets coach, för vilket bra jobb han har gjort med Djurgården.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Det är lugnt kompis. Jag är inte direkt snabb på att svara själv ibland :)
Jag håller med dig om att både FBK och Dif borde ha gett Skeå bättre motstånd. Vette sjutton egentligen varför de två lagen var stundtals så långt ifrån sin normala kapacitet under slutspelet.

Med facit i hand så vet vi ju alla att Växjö vs Brynäs var den moraliska finalen eftersom de inte bara gjorde mer än ett ynka mål, de vann dessutom en match över de suveräna guldvinnarna. Bottenrekordet 1-20 kommer aldrig någonsin att slås, så i det här fallet så kommer man inte att glömma bort silverlaget...jag antar det var vad FjärtBert menade när han sa han var stolt över sitt lag efter den största finalslakt som någonsin skådats. Jösses så de drog ner byxorna med livrem, hängslen och allt på Skeå. Jag var säker på att Växjö skulle vinna finalen i fyra raka men inte att det skulle se ut som Pittsburgh Penguins vs Koskullskulles juniordamlag.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kamrater!

Ett quiss så här i vårvärmens sillytider.

Vad står de i idrottsverige historiska siffrorna 1-20 för?
Kan säga så mycket som att det avser ishockey.

1: Luleåspelarna Robert Skoog och Janne Nilsson från premiärsäsongen i Elitserien 1984-85.
X: En hockeyperiod spelas från minut 1 till minut 20.
2: Apans målskillnad i historiens största utklassning i finalen mot Växjö säsongen 2017-18.

Första rätta svaret belönas med 10 tomma vinlådor skänkta av Yoda.
Kommentera