Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1897433

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu verkar det storma ordentligt i Apschtaaan.

Inte bara de tongivande spelarna och lovande juniorer som flyr sekten och redan inräknade hemvändare som vägrar komma tillbaka och pengarna verkar tagit slut, nej nu sticker även fundamentet i föreningen på ledarsidan
Thomson sticker!

Luleåsupportern Kalla dränerar Apan på kvalite....
Kommer Yoda överleva detta?

Allt som är dåligt för Apan är bra för Luleå.
Det blir en kall Staropramen till middag.
Man blev glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fantastisk njutning att se ett "riktigt" 3kr spela hockey.
Nästan gav upp att kika på landslagshockey någonsin mer efter kalkoninsatsen i OS med Apans OS-kedja som förstörde för en hel nation.
Med eoner av speltid utan att leverera vilket vi anade innan OS för de 3 kalkonerna är överskattade något jävulskt vilket också visade sig med all önskvärd tydlighet med det historiska magplasket 1-20 i SM-finalen, pinsamt och man fick skämmas att vara norrlänning.
Nej gud så befriande nu med en riktig 1:a femma i VM, exakt vad nationen Sverige behöver efter apfiaskot i Korea.
Må vi slippa fiaskojocke kontaminera landslaget ever again.
Hemma i Schtaaaan på torget med stenkuken kan han sprätta omkring och få Pravda att fortsätta lura i apbefolkningen att apan är bästigast juh.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Men Dansband kommer de att få när Tommy är på plats. Ni kan förvänta er att Sven-Ingvars kommer att spela trudelutter när de få målen kommer att ske. Blir härligt att höra "När det blåser i träa ida"
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Fan också... med fyra år på sig till nästa OS så räknar jag med att Nilsson och Kalla m.fl. även de kommer vika ner sig när det gäller som mest. Inte ens under min värsta bakfylla var jag i närheten av lika trött som Skeås senaste "guld"jakt :)
Kommentera