Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1898357

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fantastisk njutning att se ett "riktigt" 3kr spela hockey.
Nästan gav upp att kika på landslagshockey någonsin mer efter kalkoninsatsen i OS med Apans OS-kedja som förstörde för en hel nation.
Med eoner av speltid utan att leverera vilket vi anade innan OS för de 3 kalkonerna är överskattade något jävulskt vilket också visade sig med all önskvärd tydlighet med det historiska magplasket 1-20 i SM-finalen, pinsamt och man fick skämmas att vara norrlänning.
Nej gud så befriande nu med en riktig 1:a femma i VM, exakt vad nationen Sverige behöver efter apfiaskot i Korea.
Må vi slippa fiaskojocke kontaminera landslaget ever again.
Hemma i Schtaaaan på torget med stenkuken kan han sprätta omkring och få Pravda att fortsätta lura i apbefolkningen att apan är bästigast juh.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Haha jag kunde inte hålla med mer. De som påstår att SHL inte är sämre än någonsin borde tvingas att se Sveriges OS-matcher och sedan Sveriges VM-matcher. SHL har tyvärr blivit en sån urvattnad liga att det är hemskt lite kvalité kvar. Fördelen med det är att vi får se juniorer dominera som typ Rasmus Dahlin och Lillnisse. Tyvärr innebär det också att Skeå kan skeppa in skräpiga juniorer och slänga pengar över legoknektar för att vidhålla att de "bara" är 50 % köpeslag. På 90-talet hade det aldrig funkat med 1-2 kedjor av sån där låg kvalitet.
Kommentera