Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1900156

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Mycket glädjande att vi fått sådana viktiga förlängningar. Jag tycker vi underpresterade under senaste säsongen, så till nästa sässe med en sådan liten omsättning och bättre spelarförståelse av Bulans spelsystem så tycker jag absolut inte det är överdrivet att tro på topp 6 som sämst. Vilket även jag inser låter jäkla underligt när vi senast åkte ut i playin med ett lag som inte skiljer sig så mycket...fast det var mot Brynäs som vi inte klarar av att besegra i slutspelet så det räknas så klart inte :)
Om nu bara sommarhelvetet kunde ta slut nån gång och pucken släppas så vore jag ännu nöjdare med hur läget ser ut :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Larsson var en bra pusselbit som föll på plats, både billig och presterande...man såg i början av gångna säsong att det fanns mkt hockey i grabben och till slut lossnade det...och som det lossnade för honom. Då man satt och väntade på Lundeströms stora säsong så blev det Larsson som stal showen, även om Lundeström inte misskötte sig på nått vis, men han presterade inte heller som man hade hoppats på.
Tänk att Rögle tackade nej till Larsson...
Du har nog säkert rätt i det du säger att det blir en bättre säsong för Luleå den kommande, det ska nog inte vara allt för högt ställda krav på det lag Luleå har, speciellt framåt. Hoppas man får en bra midsommarklapp i att Thuresson signar för Luleå...tror dock tyvärr inte att det blir så, men hoppas får man :-)
Det som oroar mig med Luleå är backsidan tyvärr, hoppas att jag har fel, men backsidan ser ut att vara bland de 4-5 sämsta.
Kommentera