Luleå HF

115458 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1900169

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Larsson var en bra pusselbit som föll på plats, både billig och presterande...man såg i början av gångna säsong att det fanns mkt hockey i grabben och till slut lossnade det...och som det lossnade för honom. Då man satt och väntade på Lundeströms stora säsong så blev det Larsson som stal showen, även om Lundeström inte misskötte sig på nått vis, men han presterade inte heller som man hade hoppats på.
Tänk att Rögle tackade nej till Larsson...
Du har nog säkert rätt i det du säger att det blir en bättre säsong för Luleå den kommande, det ska nog inte vara allt för högt ställda krav på det lag Luleå har, speciellt framåt. Hoppas man får en bra midsommarklapp i att Thuresson signar för Luleå...tror dock tyvärr inte att det blir så, men hoppas får man :-)
Det som oroar mig med Luleå är backsidan tyvärr, hoppas att jag har fel, men backsidan ser ut att vara bland de 4-5 sämsta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Jag tycker backsidan ser rätt hyfsad ut ändå. Tydligt att Bulan ville göra sig av med de som alltid spelade fast sig under press, typ Mikkelson och även i viss mån Johnston. Det ska också bli hemskt kul att se om EG är den försvarsgeneral som alla bättre vetande påstår. Vore det inte för att vi värvat Styrman skulle jag säga att våran backsida ser bra ut haha... är det så du också tänker kanske?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Grattis Washington Capitals till Stanley Cup efter det att de besegrat Vegas Golden Knights med 4-1 i matcher....tyvärr för Vegas del räckte deras framgångssaga inte riktigt hela vägen fram, det hade varit nått om de tagit Stanley Cup redan första säsongen i NHL.
Mången grattis till Brynäs-grabben Bäckström som får vara med och lyfta bucklan.
Månne han va bäste Svensk i NHL?
Kommentera