Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1902590

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Får man passa på att säga grattis till Isac Lundeström som skrivit kontrakt med Anaheim, mkt kul för honom som dessutom valdes som nr.23 i förstadraften.
Det verkar som han kommer att spela i Luleå kommande säsong och det välkomnar vi. Hoppas sommarens trevligheter för Lundeström får dem boost han sannerligen har inom till sig.
Men ska samtidigt säga grattis till FläskiWood som lyckades lura näsan att han var värd en monsterlön (sett till kapacitet) på 2-300000/månad trots att FläskiWood är totalt slutkörd och inte bidrar med något. Fantastiskt vad många spelare som går på rekordkontrakt i SKAIK, inte undra på att laget går saftigt minus fastän man hade tur och snubblade till final.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Mycket roligt för Lundeström och visar att man inte behöver vara en länsförrädare för att nå NHL. Ska bli otroligt kul att följa honom i år och man kan bara hoppas att han kan följa upp med en lika bra sista säsong som den gode Lucas Wallmark hade i Luleåtröjan :)

Läste i trollboken att Luleå "tydligen" har högre spelarbudget än Skeå och det kan man ju bara tokskratta och slå sig åt pannan över. Enbart den veke Möller, intetsägande Bud och Jocke Highsticking tjänar säkert tillsammans mer än vad halva våran trupp gör. Ett lag som går minus till och med om de vinner SM-guld och nu har vunnit dyra budgivningar för riktiga humörspelare med loserkaraktär som Olimb och Aaltonen. Den förvirrade Barbro verkar tro vi har högre spelarbudget än självaste Växjö och tar upp det enstaka exemplet från 2016 då vi för en gångs skull hade en hög spelarbudget och storsatsade mot guldet. Han måste sakna både fläkt och AC på sitt äldreboende i Övik för han yrar till och med mer än vanligt...vilket inte säger lite.
Kommentera