Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1902635

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Precis, kul att SKAIKs komse komse äntligen börjat misslyckas och ungdomarna inser att det inte är så bra ställa som komse-prästen lovade....visat sig också så många hemvändare som nobbar SKAIK för mindre lön hos andra klubbar.
Lundeström tackade också nej till Komse-prästens lockande och blev väl dessutom tvungen att blockera hans nummer mot vidare nattflåsningar och komse.
Ja, lite lustigt att han tar upp det enda år vi hade lite högre löner sen typ 2006...men Helbers lista ger jag ändå inte mkt för, det har visat sig på efterhand att Luleå inte hade den lönebudget som han presenterade utan den var lägre.
Det var fler klubbars sportchefer vill jag minnas som var starkt kritisk till vart Helber hade fått sina siffror ifrån...Helber och Linköping, som tillsammans med SKAIK och tidigare Färjestad och Frölunda som under 2000-talet haft de överlägset högsta lönebudgetarna och tokbjudit mest på spelare.
Och jag tror faktiskt att du inte är så långt ifrån sanningen om att Möller, Bud och Highsticking bara de tre tillsammans har typ halva våran lönebudget.
Möller och Highsticking vet vi har +300000/månad var och Bud har väl en del lägre än dom förvisso men förmodligen inte dålig. Lägg då därtill att FläskiWood förmodligen hamnar på 200000/månad och vad Aaltonen, Alvarez och Olimb har vågar vi väl bara gissa?
Kommentera