Luleå HF

115462 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1903797

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: hmm. jag kan förstå att det vilar ett skimmer över hockeyns svar på Leif Loket Olsson, sedan han tog Apans lag - till 95% bestående av köpespelare - upp i Elitserien. Men undrar om inte hans warulfvahockey blivit tämligen inaktuell numera? Fick han inte gå t o m från Ulfven av den anledningen för något år sedan?

Jag har ju väntat att Apan ska falla senaste åren och visst finns det mycket som talar för det. Publiken sviker. Och de som Apan påstår komma från s k egna led söker sig bort alternativt - som hemvändare - väljer andra klubbar. Den väldiga vilja som ackumulerades under sjuhundrafyrtioelva säsonger i Allsvenskan och tog lag till topp i en elitserie - som visserligen kraftigt försvagats av rovdriften av svenska spelare till utlandet - går knappast att mobilisera längre och när kreti och pleti inte längre är beredda att ge tänder och ta stryk medan överbetalda legoknektar mest står vid blå för att få smörpass, ja då kan det gå snabbt utför. Att kollapsa är ju något av Apans specialitet och är Loket mannen att ändra på det?

Näpperligen.

Jag tippar Luleå bland topp sex, men inte Apan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jahaja...Sven tippar Skellefte utanför topp sex...med tanke på hur denne Sven jinxat Skellefte tidigare år så kan man lungt sitta kvar i båten å se ”mitt” AIK avsluta säsongen i just topp sex...
Kommentera