Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1903743

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Hej där! kul att se ett nytt namn här inne! tycker du har en vettig analys av luleå och jag tror som du att ni kommer att vara bättre i år än i fjol.

Men... jag är helt övertygad att mitt kära AIK (ingen ide att klaga på ordvalet, det biter inte på mej ;)) kommer att vara bättre i år än vad vi var i fjol och det med den enkla anledningen av att i kommer vi att ha en tränare/coach med på matcherna.
Jag är dessutom så övertygad att jag är bered att göra ett "vad" av det om du är intresserad? :D
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: :)

Hm jag brukar ofta tippa emot Luleå för då kan jag alltid trösta mig med att jag åtminstone vann vadet/tipset om det går åt fanders för Luleå ;)

Låt oss fundera på detta till seriestarten närmar sig....det är då ens slutgiltiga gissning ska fram. :P

Gällande kvällens match tror jag dock att ni vinner.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: hmm. jag kan förstå att det vilar ett skimmer över hockeyns svar på Leif Loket Olsson, sedan han tog Apans lag - till 95% bestående av köpespelare - upp i Elitserien. Men undrar om inte hans warulfvahockey blivit tämligen inaktuell numera? Fick han inte gå t o m från Ulfven av den anledningen för något år sedan?

Jag har ju väntat att Apan ska falla senaste åren och visst finns det mycket som talar för det. Publiken sviker. Och de som Apan påstår komma från s k egna led söker sig bort alternativt - som hemvändare - väljer andra klubbar. Den väldiga vilja som ackumulerades under sjuhundrafyrtioelva säsonger i Allsvenskan och tog lag till topp i en elitserie - som visserligen kraftigt försvagats av rovdriften av svenska spelare till utlandet - går knappast att mobilisera längre och när kreti och pleti inte längre är beredda att ge tänder och ta stryk medan överbetalda legoknektar mest står vid blå för att få smörpass, ja då kan det gå snabbt utför. Att kollapsa är ju något av Apans specialitet och är Loket mannen att ändra på det?

Näpperligen.

Jag tippar Luleå bland topp sex, men inte Apan.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Luleå spelar i Elitserien o AIK i Allsvenskan.
Kommentera