Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1907173

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Avsikten med höga klubbor är altid mer svårbedömd när långa spelare gör det, deras klubbor är liksom högre upp per automatik. Större risk att de råkar köra upp klubban i ansiktet på motståndare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Oj! Pölsan ligger på hårt och kvitteringen hänger i luften. Då bryter Luleå ett uppspel och kontrar, Petter lurar emd sig backarna och lägger en snygg cross till Connolly som nyper till direkt!

3-1 för Luleå!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Peja: Jo. Helst skulle man se att klubbor aldrig lämnar isen och när de används att försvara/attackera med blir det gärna tråkiga situationer, där man kan kan tycka att det är OK eller inte beroende av om spelaren är ens egen.

Igen-kligen tror jag att det är det ideligen tillåtna grovt crosscheckande i ryggen på motståndare av backar framför egen bur som inneburit att gränsen för vad som är tillåtet förskjutits i icke önskvärd riktning.

Men oberoende av allt - Joakim highsticking Lindströms upprepade och överlagda "jockar" i ansiktet på oförberedda motståndare borde rendera avstängningar varje gång.
Kommentera