Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1908860

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det räcker inte att vara bättre i Sixfinger Dome. Det är sen gammalt, alla funktionärer och journalister är köpta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: I stället får vi se hur köpespelaren Djuse lärt sig filmandet i filmar-klubben Apan, med Fläskberget Hollywood som kapten.

Djuse åker förbi en Timråit som vidrör honom på vänstra sidan. Då hittar Djuse på att slänga fram sitt högre ben upp i luften, varpå han naturligtvis åker pladask i isen.

Publiken vrålar på utvisning och landets meste hemmazebra Molgan kan förstås inte stå emot utan tänker "vete fan vad som hänt men det kanske var något ojuste".

Och när Apan på så sätt slipper spela 3 mot 4 men i stället får 4 mot 3 i present, stjäl de bonuspinnen. En ren stöld, som vanligt i Aparenan.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Haha vilket jäkla rån av Mordor. Kul att apsupportern Lindberg menar som så att det var Timråspelarens superskott som resulterade i 1-0. Det var Lindvall som inte täckte över sin axel och en ganska klar målvaktstabbe. Skeå var totalt utspelade i 5 vs 5. Petter Granberg är fan i mig segare och tyngre på fossingarna än värdelösa klumpekossan Alm. Det är illa när tom Prinz och den 67-åriga flintskallen Lindgren överglänser deras "stjärnbackar".
Sedan måste domarna få sig en rejäl känga....Swinerli gör säsongens klaraste interference i förlängningen som kunde ha avgjort matchen men frias och sedan tar de blinda fanskapen en fruktansvärt billig Timråutvisning som avgör matchen.
Jag tycker synd om Timrå som absolut förtjänade 3 poäng ikväll. Kass coaching av Timrå som ställer någon rookie i målet för att ge Skeå kvotpoäng, Svedberg hade aldrig någonsin bjudit in Skeå i matchen. Det var två klockrena målvaktstavlor från deras okända andramålis som få SHL-målvakter hade släppt in. Har man en stjärnmålvakt ska man ffs spela honom.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: Yep, så blev det nu igen sedan Apan fuskade sig till extrapinnen.

Se situationen nedan, i förlängningen, då Swingerli siktar på att utdela en jocke och lyckas sänka en Timråit som inte har puck.

hur kan det INTE bli utvisning på det där?

Köpt zebra i Aparena är svaret.

Yimrå skulle naturligtvis ha fått spela 4 mot 3 i två minuter, med god chans att avgöra match och ta bonuspinne.
Kommentera