Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1908922

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: I stället får vi se hur köpespelaren Djuse lärt sig filmandet i filmar-klubben Apan, med Fläskberget Hollywood som kapten.

Djuse åker förbi en Timråit som vidrör honom på vänstra sidan. Då hittar Djuse på att slänga fram sitt högre ben upp i luften, varpå han naturligtvis åker pladask i isen.

Publiken vrålar på utvisning och landets meste hemmazebra Molgan kan förstås inte stå emot utan tänker "vete fan vad som hänt men det kanske var något ojuste".

Och när Apan på så sätt slipper spela 3 mot 4 men i stället får 4 mot 3 i present, stjäl de bonuspinnen. En ren stöld, som vanligt i Aparenan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja det är fan pinsamt att det där avgör en match. Djuse filmar som en jäkla tok och de vinner matchen på det. Fast jag kan ärligt talat inte klandra Skeå för att utnyttja hur oerhört mentalt veka våra SHL-sebror är, på ett sätt kan jag till och med tycka det är smart att försöka vinna till varje pris, hur omoraliskt och osportsligt det än må vara. Jag kan bara hoppas att Skeås osportsliga filmande inte sprider sig till övriga lag som insett hur överdjävulskt usla våra domare är, för det är verkligen ingen hockey som jag vill se där alla flyger omkring som lovikavantar. Skeå är en fara för den ärliga hockeyn som måste stoppas.
Kommentera