Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1908944

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja det är fan pinsamt att det där avgör en match. Djuse filmar som en jäkla tok och de vinner matchen på det. Fast jag kan ärligt talat inte klandra Skeå för att utnyttja hur oerhört mentalt veka våra SHL-sebror är, på ett sätt kan jag till och med tycka det är smart att försöka vinna till varje pris, hur omoraliskt och osportsligt det än må vara. Jag kan bara hoppas att Skeås osportsliga filmande inte sprider sig till övriga lag som insett hur överdjävulskt usla våra domare är, för det är verkligen ingen hockey som jag vill se där alla flyger omkring som lovikavantar. Skeå är en fara för den ärliga hockeyn som måste stoppas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Jag tror att hockeyn måste stämma i bäcken för att motverka att det fortsätter utvecklas och vi får in Neymar-fasoner.

Mitt förslag är att hockeyn förklarar krig mot filmningar och använder situationsrummet -difiplinnämnden ordentligt för att i efterhand granska och straffa filmare.

Och inte löjliga 5000 spänn som maxböter. Utan matchavstängningar och kontinuerligt fler matchers avstängning för varje ny filmning. Vill man kan man dessutom lägga ansvaret på lagen på så sätt att om ett lag haft en filmare straffad blir det med automatik strängare straff nästa gång, även om det är en annan spelare i laget som filmar då.

Apan skulle förstås få spela väldigt decimerad ett antal matcher under säsong, men då skulle vi bli av med fusket.

Vad vi göt åt zebror som är så fega och faller för trycket vete fan. Personligen skulle jag gärna se att t ex situationsrummet skulle få ingripa och emdelst mistlur stoppa spelet och ta utvisning när zebrorna inte törs, inklusive ta bort utvisningar som zebrorna dömer för att cykloppubliken krävt det.

Övertygad om att åtgärdena skulle ha effekt, men då krävs förstås riktiga bedömare i situationsrummet, inte nollan lärling.

Förresten, hyr in ett War Room från NHL. Det kan inte vara svårare att skicka dit bilderna än att köra det i SeMer-studion. Vi kunde t o m abonnera på befintligt War Room i NHL, vettja! Våra matcher går ju förmiddag-lunchtid nordamerikansk tid - de skulle säkert tacka ja till lite extra inkomster:-)

Och nu, när vi tycks rejält skadeskjutna och snarast ett lag för plats 11-14 ska vi möta denna fusk-Apa på torsdag. Fattas bara att vi dessutom får ap-runkarna Björk-Öhlund i randigt samt ap-runkare Lindberg med ett helt gäng extra fillingar.
Kommentera