Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1912363

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tittade lite på Timrå vs Mora och fy fan vad den där stornäsan Sjöqvist till domare är usel, är han släkt med Skeås näsframträdande ledare kanske? Vid ställningen 1-0 till Timrå i tredje perioden så lyckas han med att visa ut en Timråspelare då en Moraspelare gör en hög klubba på egen spelare. Detta leder till ett PP som Ryan Johnston kanonar in 1-1 på, och då tänker man att domarna borde skämmas lite som felaktigt påverkat matchbilden och resultatet så grovt...men icke det. En Moraspelare kör med hjälp av sin egen klubba upp en Timråspelares klubba i nyllet och Mora får PP IGEN!!! Denna gång var det dock inte stornäsans beslut men likväl wtf...att de inte tittat på repriserna av tidigare utvisning tror jag inte en sekund på. Varför är det så jäkla svårt att döma oavsett vilket lag som ligger under och med sunt förnuft?! Hade jag varit hockeyledare hade jag utan tvekan gjort en Petter Nilsson och gått bananas :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Kollade på Örebro-Malmö och jag tycker Malmö har överraskat positivt...man har inte direkt några stjärnor i årets upplaga men har ändå ett intressant lag i hårt arbetande spelare som är stora och tunga och gärna sätter in lite proppar och går hårt på kassen....lite old school hockey som jag älskar :-)
Bröderna Sylvegård är riktigt bra och visst fan saknar man Emil i Luleå...säsongen vi sist tog oss till semi och då vi egentligen var i den moraliska finalen med Frölunda (då SKAIK fick storsmisk av Frölunda i finalserien medans vi åtminstone pressade dem) så hade vi ett lag med tunga tacklingsvilliga karaktärspelare som Hedman, Petrell, Sylvegård, Gransröm, Melart, Jaros och Nagander.....saknades bara Fredrik Svensson så hade det varit komplett :-)
Kommentera