Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1912524

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Åååå fan vad skönt med Einars 2-1 i sudden...bröderna Emanuelson har vart heta i säsongsupptakten och tycker på nått vis sett över hela matchen att det är rättvist, förutom de sista 8 minuterna av tredje efter Gårdarnas 1-1 som de fick efter en ett jävla zebramisstag.
Samtidigt krossar Brynäs SKAIK...man blir glad :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Alltid härliga matcher mot gårdarna här nere. Lyckligt för mig, eftersom jag ser i stort sett alla dessa live, fast jag inte kunde idag.

En mäktig inramning på Hovet där gårdarklacken fyller hela kortsidan och ofta får med sig slipsplats åt varje håll. Samtidigt som att vi har många norrbottningar här nere och alltid en utomordentligt härlig klack på plats. Se bara bilden nedan, som ändå bara visar en liten del av Luleåklacken, men som ändå utklassar alla andra bortaklackar för något lag i någon arena.

Håller med om att trots att Luleås spelare kämpade så samordnat och fint var det nära att DIF avgjorde under tredje och sammantaget var de av spelet att döma närmare vinst under tre perioder än vi var. Men ett jättefint kämpande och fint lagspel av Luleå höll oss kvar och det krävdes ju en enormt felutvisning av skitzebror för att vi skulle tappa tre poäng.

Under förlängningen mycket djurgårn, men så härligt att härlige Einar utan snack hänger avgörande i krysset när han får chansen.

En härlig hockeykväll och vi fick resultatet med oss. Två härliga hockeylag som alltid när Luleå och Djurgårn möts.

Du, M. Lemiux, - Skål, tammefan!
Kommentera