Luleå HF

115816 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1913093

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kommentatorerna tycker att Lundeström är jäkligt stark defensivt. Jag tycker att han spelar som han gör i Luleå. Tar kloka beslut, finns på rätt plats, är snabbt på och avvärjer när anfallare med puck är i närheten, och tar ofta över puck, varpå han väljer rätt beslut vare sig det gäller att sticka upp med puck, passa eller bara lägga sarg-ut.

På Duz Forum diskuteras hans insats och folk är som sagt överens om att han tillhör de bättre av ankorna och definitivt borde få chans i högre linor med bättre vingar. Dessutom menar man att Isac helt klart är så bra att han utan vidare försvarar en plats i NHL redan nu, och man diskuterar att han borde få vara kvar i NHL under säsongen vs. kanske det för hans utveckling är ännu bättre att han får köra säsongen i annan miljö dvs hos Luleå i SHL.

Sammantaget är ju planen att han får max sju matcher till och nu har ju Dux börjat få tillbaka skadade forwards. Men han har imponerat så stort att man bland supportrar diskuterar att han borde få chans att centra 1a eller 2a lina och dessutom kanske bli kvar i NHL redan nu...

Lite farligt för Luleå alltså.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Två minuter kvar och ett snyggt pass från Gretzkyläge till Silfv som står fri framför mål, men passet bryts av duktige Coyotebacken Niklas Hjalmarsson, en egen Luleå Hockeyprodukt:-)

Perioden rinner ut 2-2 och det blir förlängning. Är Dux som ska vara glada för att ha fått med sig en pinne redan.
Kommentera