Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1913714

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå vinner med 3-1 och som det nu ser ut kommer vi att ligga på plats 7 efter ikväll då lagen spelade 9 matcher (förutom en häng Timrå-Pölsan). Kanske t o m plats 6, om Malmö slår Läjkrarna.

Med tanke på att vi saknat Isac och Celin hela serien hittills, samt dessutom i de flesta matcherna antingen Emil, Olle eller Erik vill jag mena att det är bra gjort.

Inledningsvis var det ju full lekstuga och oordning och vi la oss i botten, men sedan har vi blivit stabilare och jag tolkar det som att andra året med Bulan har många bitar fallit på plats och lagets spelare vet vilket system vi kör med.

Och detta har vi lyckats med fast vi i princip saknat tre viktiga spetsspelare i alla matcher i stort sett - med dessa på is kunde vi idag ha varit högt upp bland toppsex.

Med detta är jag nöjd med vad Luleå har gjort hittills. Nöjd och imponerad. Jag tror inte att detta lag kommer att behöva slåss nere bland strecken no matter what.

Men. Ska vi hoppas på större framgångar i år behöver vi få in ytterligare bra forwards.

Cehlin är borta året ut, allra minst, och vill det sig illa kan hans karriär vara över vid 26 års ålder, tyvärr. Något som hos oss initierades av svinet Swingerlis sving med en jocke i ansiktet på Cehlin, fy fan vilket vidrigt tilltag av detta äckel. '

Vidare har blott 18-årige Isac imponerat så pass hos Anaheim att det finns risk/chans att han redan nu blir kvar där.

I vilket fall hoppas jag att Skuggan med stöd av Bulan redan nu söker med ljus och lykta efter fler spelare att plocka in, även om det är svårt. Nu har man ju plockat upp lite junisar med god effekt och kanske får också unge Luleåpojken Noel Gunlert chansen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Nu såg jag inte dagens match men Luleå verkar fortsätta med sitt fina spel. Extra skönt att snabbt studsa tillbaka och vinna efter det ytterst smärtsamma förlusten mot Frölunda då vi var det klart bättre laget och borde vunnit med 2-3 puckar men Frölunda hade marginalerna med sig och Luleå lyckades med bedriften att missa många klara målchanser...såna förluster svider mest.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Känns förjävligt att en jocke ev var början till slutet på Cehlins karriär. En jocke är tom fegare än en tackling i skallen på sätt och vis. Båda fenomenen är naturligtvis förkastliga. Armbågar i skallen är väl någonstans mittemellan, men får väl anses vara iaf besläktade med jockar.
Kommentera