Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1913807

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Är nu på alvaret på södra Öland och inatt låg jag på loftet i stenladan och följde NHL-matcherna med Luleåintresse, men för trött för att skriva då.

Och det är mycket man får följa. Förutom Isac och Anders var även Lucas Wallmark i farten när hans Carolina spöade Minnessota med 5-4, och i Ottawa tog Christian Jaros passningspoäng när man slog Los Angeles med 5-. Pistol Pete f n i Bruins AHL-lag och vi hoppas att även han kommer tillbaka till NHL snarast.

Slutligen fick som väntat inte Filip Gustafsson bli med Ottawa, men knepigt nog skickades han till ECHL-laget, bara för att direkt vända upp till AHL där han i natt debuterade och med 94-95% räddningar bidrog till att man vann med 6-2.

Sedan har vi förstås Luleås export till NHL-laget Chicago med två ringar, och numera i Arizona; Niklas Hjalmarsson. Duktig kille, som alla som Luleå exporterar. En rejält egen produkt, från egna led i Luleåblygden...med apmått mätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vidare lyckades världsmästarlaget Luleå Hockeys damer vända trenden och följde upp två torskar i rad mot TrottoarDamen förra helgen med att vinna mot Mike F:s kelgrisar från Göteborg. Hår och jämn match, som Luleå lyckades vinna med 11-0.
Kommentera