Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1913815

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det var väl en av anledningarna varför Jocke Lindström aldrig blev nått internationellt...hans utdelade "Jockar" i NHL bidrog med dyngstryk bytet efter och därför kunde inte hans fula tilltag löpa ostraffade och han själv blev osynlig.
På SHL-nivå fungerar han bra men internationellt ett skämt.
Synd bara att han hann å en adept i SWIN-gerli så vi får se mer av dessa "Jockar"...USCH
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Du har rätt. Sverige har över tvåhundra spelare som lirar i utlandet, de allra flesta i Nordamerika och highsticking platsar helt enklet inte där utan har misslyckats gång på gång och alla lag som tagit chansen med honom blir tvungen att sätta honom på läktaren till de lyckas sparka honom. Han duger helt enklet inte till.

I den svenska ankdammen sitter det aprunkare i media och SeMer speciellt och drar highsticking-Tarzan eftersom de inte begriper bättre. Highsticking tillåts för vidrig överbetalning av kommunaldopningsförmögna apan vara primadonna och släpps fram i alla sammanhang med andra inköpta legoknektar för att hinka pinnar och sedan tror de att han är något att ha.

Värst av allt när de runkade in en hel aplina i OS-laget där nämnde aplina gjorde totalfiasko och satte rekord som den mest misslyckade linan någon i Tre Kronor.

Och orsaken är förstås exakt den du nämner. Highstickings spel kräver att han tillåts smälla klubban i ansiktet på motståndare för att få utrymme och när han testat den taktiken i NHL och i KHL får han stryk. Att psykfallet tillåts hålla på som han gör i svensk hockey är en ren skandal och värst av allt att CryBert bastubadarkompisar i SeMer - Wikegård och Sanny - tillåts runka up apan och skydda den galne highstickaren gång efter gång. Som jag redogjorde för senast har nämnde galning på 35 matcher i serien - slutspelet vid fyra tillfällen stått för fula överfall som varje gång skulle ha renderat honom avstängningar.

Allvarligt talat - det måste vara något fel i huvudet på highsticking. Inte bara det att han totalt saknar empati, respekt och spärrar - förutom då han riskerar att få betala med att själv få stryk, fegjäveln; det måste också vara så att hans studieskulder tillhör landets lägsta.

Och varje gång uttalar sig Sanny och Swikegård och förklarar att "det var inte så farligt" och lyckas i hälften av tillfällena se till att lärlingen lärking inte törs rapportera till difiplinnämnden varpå highsticking undviker avstängning. Dessutom vet zebrorna att nämnda duo kommer att hänga dem i SeMer om de inte tillåter highsticking att klappa klubban i ansiktet på motståndare och blundar så att de får kramp för att SeMer-fuskarna ska få viljan igenom "vi behöver profiiiiiler i svensk hockey"; jämra nollor.

Feg, ful och obehaglig och det är hög tid att han får betala för alla de överfall han stått för. När fuskarmyglarna på SeMer ser till att han slipper under vad det gäller sportens rättskipning måste något av de andra 13 lagen ta ansvaret för att se till att galningen får betala på isen.
Kommentera