Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1913917

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hahaha! Jag såg i lördagens Norrbottens Kuriren att Norran har lagt in en annons...tydligen söker de en ny sportjournalist from 1:a januari 2019. Kan de för fan inte ens hitta sportjournalister från sitt eget län eller är alla för sektskadade?
Eller ska vi anta att de har hittat ett scoop om Mordor aik som inte är så smickrande och behöver en utomsocknes syndabock som kan oljas och fjädras när de tvingas ut ur byahålan efter publicerad artikel?
Alternativt så kanske Norran fått (tvingats) i uppdrag av Mordor aik att öka publiksnittet, så därför erbjuder de en stackars sportjournalist pengar för att stå ut med att se alla höga klubbor och filmningar?
Jag tycker de är komiskt att de ta mig fan värvar in allt...finns det en enda i hela ledningen eller runt laget som är från Skeå? Från det egna länet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, det är pinsamt. Ap-pravda Norran och Ap-Folkan har så länge så gravt missbrukat kravet på objektiv nyhetsförmedling att det är skrämmande att dessa subjektiva partsinlagor ska finansieras med miljoner av det press- och distributionsstöd som drabbar hela landets skattebetalare.

När jag behöver skratta högt brukar jag rekapitulera den gång som FruktHamster krossade myglarna (länk).

Nu ska de söka en "sportjournalist" alltså och annonserar runt, men glömmer att tydligt ange vad det handlar om, nämligen två omistliga krav:
1) Vederbörande ska vara född och uppvuxen i Apschtaan. Alla som retar upp någon sparkas ju direkt om de inte är från egna led dvs den sexfingriga blygden.
2) Vederbörande ska vara drillad i sekttänkande. Annars kan de ju få för sig att t ex informera om att Pea år efter år bryter mot lagen trots varningar för att stjäla pengar till Apan; något som Pea VARNADE en journalist att skriva om eftersom det skulle vara liktydigt med att journalisten saknade värdegrunnnnnnnd.

Läser man annonsen finner man ju att den dryper av apsanningar (läs: lögner) som flera påpekat. Kommentarer inom parentes.

Vill du bevaka Sveriges bästa hockeylag? (Luleå damhockey? Eller Läjkers herrhockey? Här signaleras omedelbart att objektivitet inte är önskvärd men däremot sektimpregnerade apsanningar).

Du är utbildad journalist, eller har motsvarande yrkeserfarenhet (vi tar vad som helst, bara du är sektindoktrinerad och från blygden) och vet hur man gräver fram (frågar Apan) och berättar en historia (låter Apan läsa korrektur och införa ändringar).

Du drivs av en vilja att vara först med en nyhet (hittar på om det behövs) och strävar alltid efter den där unika vinkeln (Apan är, har alltid varit och kommer alltid att vara bästigast) på dina texter.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh:
Jag såg annonsen. Det stod att de ville ha en journalist som skulle följa "världens bästa lag".
Det är därför de söker folk i Norrbotten.
Den journalisten ska följa våra damer. 👍

Det är den enda logiska förklaringen då det är det enda lag i Sverige som kan titulera sig världsmästare.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och här har vi Anaheims förutsatta uppställning för dagens möte med St Louis:

Max Comtois -- Adam Henrique -- Jakob Silfverberg
Andrew Cogliano -- Ryan Kesler -- Rickard Rakell
Ben Street -- Sam Steel -- Kiefer Sherwood
Isac Lundestrom -- Troy Terry -- Brian Gibbons

Skulle det bli fallet innebär det alltså att nollan street tar över isacs plats i trean, som han skötte så bra, medan Isac få gå i brunkarfyran med lågpresterande gibbons och terry.

Planen med det, någon?
Kommentera