Luleå HF

115678 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1914126

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, det är klart att folk inte ids ta sig till Apkraft Arena eftersom Apan bjuder på så många primadonnor, som inte ids bidra till skitjobbet utan låter kanonmaten kämpa och offra tänder, medan de själva står uppe vid blå och sköter frisyren, i väntan på perfekta pass till frilägen.

Men eftersom Näsan nu fullt Apan med primadonnor infaller sig naturligt frågan "Vem är värsta primadonnan hos Apan?" Och det finns många att välja bland.

5. Robin Alvarez
Två mål på åtta matcher, 24 perioder. Synnerligen segt, men chanslös i primadonnafigten.

4. Mathis Olimb
Har lyckats göra ett mål på åtta matcher. Också det extremt underkänt, men det finns bättre/värre.

3. Juhamatti Aaltonen
En rejäl primadonna. Har stått och sovit i åtta matcher och lyckats att inte måla alls. En liten plump i protollet bara, råkade få till en assist på 24 perioder.

2. Edwin Hedberg
En mästare! Inte ett mål, inte en assist på hela åtta matcher! En suverän prestation, men så har duktige Edwin också varit extremt försiktig att inte släppa sargen vid bottre blå en enda gång, där han står och väntar på det glasspass som ska få honom att ha lust att röra på sig.

1. Bud Hullu Wei
PRIMADONNORNAS PRIMADONNA! Åkte över till Montreal Canadiens för tre år sedan och sparkades redan efter en match, då han putsat naglarna och kammat frisyren varje byte. Över till CSKA Mockba i KHL och var så t o m latare än highsticking, som i KHL fick sitta på läktaren. Primadonnastjärnan Hullu Wei var snäppet bättre och sparkades honom efter några veckor. Sedan "hem" till Apan, där han överdrev och satte 11 mål på 26 matcher. Nästa säsong hade han dock fått det att lossna och gick ned till 8 mål på hela säsongen och nu i år har han verkligen peakat och på åtta spelade matcher inte varit nära ett mål en enda gång. Tippad vinnare till låga odds!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hahaha.
Sen har vi den "egna blygdprodukten" Alm, mannen som gav den stelopererade hockeyspelaren ett ansikte.
Alm med skriskoåkning bara en mor kan gilla och som starkaste hockeyskills att ta burskydd där han kan backa arslet mot sargen för att hålla balansen.
Kommentera