Luleå HF

115471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1914130

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hahaha.
Sen har vi den "egna blygdprodukten" Alm, mannen som gav den stelopererade hockeyspelaren ett ansikte.
Alm med skriskoåkning bara en mor kan gilla och som starkaste hockeyskills att ta burskydd där han kan backa arslet mot sargen för att hålla balansen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Egna produkter, ur egna led och med ursprung i blygden! Dessutom hemfaller dessa produkter åt jockar, slewfoots och annat svinigt, fegt våld inför halvtomma läktare.

Samtidigt svinar sig ledningen genom att med hjälp av nyttiga idioter alternativt agendasättande hatare smutskasta andra föreningar, sno 13 - åringar från andras bygder samt i samarbete med kommunen släcka julgranar så att fler egna produkter kan köpas in till egna led.

Dessutom odlas en kultur som går ut på att förlora alla finaler och kval man deltar i. Ibland har dom misslyckats, men i de allra allra flesta fall har man uppnått målsättningen att förlora avgörande matcher! Imponerande att de endast någon enstaka gång misslyckats med att förlora avgörande matcher! Tyder på en jävulsk skicklighet!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Yep, Alm lirar med skydden på rören eller så har han handbojat dem; enda möjligheten att förklara hur extremt kass han är på is. Men jag undrar om han inte drar publik - jag menar vem vill inte se denna koloss på lerfötter, detta naturvidriga fiasko på is.
Kommentera