Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1914146

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mycket tragiskt hur Apan skämmer ut sig med sin "variant på hockey" dvs jockar och fläskbergsöverfall samt köpta aprunkarzebror med följd att ingen vill se dem. Idag släppte de in alla under 20 år gratis för att söka få publik men lyckades inte fixa mer än 1 522 åskådare och Europa skrattar på sig.

Allvarligt talat, jag är ju delägare i turneringen, som medlem i Luleå Hockey som äger några % av turneringen och jag måste reagera. De, som sportsligt kvalificerar sig ska få vara med. Men inte klubbar som snackar skit om turneringen och skämmer ut sig till den grad att ingen vill se dem.

Vi måste bli av med Apan från CHL för turneringens skull.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Herregud bara 1522 åskådare trots fri entre för barn och ungdom, vi har ju fler på damhockeymatcherna och de är alla betalande.
Nog för att Skelleftebon är snålare än Smålänningen men vad fan krävs för att de skall pallra sig till apkraft arena? Skall de ha betalt?
Pinsamt är ordet!
Hela apschtaaan borde förbjudas! Skänk skiten till Putin eller gräv bort alltihopa.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag håller med. Som delägare kan vi inte stillatigande se på när skaik drar ner CHL i dyn med sitt svineri. Risken är att alla svenska lag blir guilty by association eftersom Europa tror att jockar är en del av alla svenska lags spelstil.

Vi måste få Europa att förstå att apan är ett undantag, en varböld på SHL-kroppen som parasiterar på andras idéer (CHL) och andras utveckling av unga spelare (som dom snor). Vi vill ha dom i SHL lika lite som europeiska lag vill ha dom i europeiska ligor och cuper.
Kommentera