Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1914149

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag håller med. Som delägare kan vi inte stillatigande se på när skaik drar ner CHL i dyn med sitt svineri. Risken är att alla svenska lag blir guilty by association eftersom Europa tror att jockar är en del av alla svenska lags spelstil.

Vi måste få Europa att förstå att apan är ett undantag, en varböld på SHL-kroppen som parasiterar på andras idéer (CHL) och andras utveckling av unga spelare (som dom snor). Vi vill ha dom i SHL lika lite som europeiska lag vill ha dom i europeiska ligor och cuper.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja, om inte annat måste vi ta fram en Lex Apan för att bli av med dessa pinsamma historier som riskerar underminera Europamästerskapet.

DansbandsWolf: Man undrar ju hur det kommer sig att trots att Apan har fritt inträde lyckas de bara bända in löjliga 1 522 personer. Kan det bero på att:
• Apan levererar sådan skit, ingen jävel ids se eländet? Nu släppte de visserligen inte ut överste skitskyfflaren highsticking, men Fläskberget, swin-gerli och övriga är drillade hockeymördare de också.
• Folk i Apschtaan är inte intresserade av hockey?
• Apan har lagt så j-a mycket energi på att snacka skit om turneringen så många år - eftersom Luleå är delägare - att de dödat intresset?

Det kan ju vara en kombination, men tror mest på första och sista förklaringen, dvs Sekten är orsaken.

Nu lär vi slippa det här i fortsättningen. Att Apan blev med i år beror ju bara på att de lyckades slå Warulfven i kvarten, då Ulfven inte hade några vakter, men för övrigt var det klart bättre laget. Men nu borde det vara slut på Apans turavancemang.
Kommentera