Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1915057

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Dagens jocke - strålande förslag!

Här följer en elegant jocke, där motståndaren vet vad som väntar och försöker hindra jocke med klubban, men se hur suveränt jocke glider vid sidan om samt lyfter klubban något och direkt får fritt slagläge och hur pricksäkert som helst smäller klubbladet rakt in i ansiktet på motståndaren och möblerar om innehållet, samtidigt som han med kraft ser till att skallen vrider sig runt nacken som på en zombie.

Åtgärd från de fyra matchzebrorna: 0!
Åtgärd från situationsrummet/difiplinnämnden: 0!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ypperlig analys av en kvalitetsjocke! Alla vet att det kräver mer skills att utföra jockar när både man själv och offer är i rörelse. Men Lindström klarar detta med glans som vi kan se i din bildserie. Skrämmande precision!

Man ser även att han optimerat och fulländat allt i sitt utförande genom livslång träning i utdelande av jockar. Tex ser man hur han böjer handlederna precis innan bladet träffar för att öka kraften i slaget. Amatörer glömmer ofta denna detalj och jockar med stela handleder. Lindströms handledsknyck i slutfasen av svingrörelsen har visat sig öka kraften med 5.8% i vetenskapligt utförda studier.

Detta är dock inte Lindströms favoritläge. Han vill helst komma bakifrån så att offret är helt oförberedd på det stundande våldet mot deras ansikten. Offrets skrik av smärta och förvåning är det som ger Lindström extra njutning. Dock, han klarar även jockar framifrån som det proffs han är.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi kan ju ta en fläskis också, så folk inte tror att Berglund själv kommit på sin filmning.

Se nedan hur Fläskberget kör på en frölundaspelare och - bild 3 - hur Fläskbergets vänstra ben försvinner - följt av - bild 4 - hur även högerbenet försvinner - och resultatet har vi på bild 5.

Matchzebrorna: Utvisning på förlundaspelaren!
Situationsrummet: inga invändningar.

En suverän fläskis, levererad av mästaren själv!
Kommentera