Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1915179

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Hmm, svårt att ge entydigt svar på samtliga.

Tennismässigt är ju konkurrensen större och spelarna mer vältränade och Federers dominans imponerar ju enormt; troligen skulle han väl utklassat såväl Burken som andra på sjuttiotalet. Men Burkens genombrott följt av fem Wimbledon och 5 Öppna Franska på den tiden är svårt att slå; tänk att grabben la racketen på hyllan som 24 år ung! Jag håller på Burken, fast jag vet att jag har fel.

Hockey. Hamnar i liknande där, eftersom jag nog inser att Super-Mario borde man hålla på, igen-kligen, men skimret över Gretzky är svårt att motstå.

Men sedan är vi uppe i den riktiga kampen och då blir det än svårare. Båda är ju helt suveräna fulspelare, även om de valt något olika inriktning på sitt fusk.

Måste jag välja tror jag att jag tar Fläskberget som det yppersta svinet, eftersom han aldrig någonsin kan anklagas för att spela hockey, medan highsticking vid tillfällen har lagt en del duktiga pass och avlossat några perfekta skott.

Fläskbergets höjdpunkt i "karriären" är väl när han helt obegripligt av gnomen mårts släpptes fram i Tre Kronor och "tordes" fuska mot en liten norrman. Kolla in på bild 2 hur båda benen försvinner. Helt suveränt, bara Lee Goren som lyckats med något liknande, då han spelade i (förstås!) Apan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag håller med i din förträffliga analys!!!!
Hur tusan kan fläskis böja på sin rygg så mycket? Hans åratal av fuskande måste ha orsakat överrörlighet i ryggen. En normal människa som böjer ryggen åt "fel håll" i den extrema vinkel som din bild visar skulle skada sig allvarligt.

Tänk en hybrid av fläskis och jocke! Sekten apan försöker säkert med primitiv genmanipulation (slumpmässiga mutationer pga inavel) ta fram nästa generations svinspelare som kan filma och slewfotta som fläskis samt jocka som Lindström. Den spelaren kommer att åsamka mycket elände till Monstrumens stora glädje kan man tro.
Kommentera