Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1915572

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: Du har helt rätt, som vanligt: Adams i alla former - förenen eder; och håll stilen:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå Hockeys stenhårda damer åker vidare från triumfen i Linköping till Stockholm för att möta Damgården idag.

Luleå Hockeys mindre stenhårda damer - jag menar hobbylaget som deltar i damernas norretta bara av bussighet för att det överhuvudtaget ska finnas en dametta - fick ihop hela två femmor i bortamatchen mot BurkaDamen och levererade en insats som med all sannolikhet måste innebära ett antal rekord: BurkaDamen vann skotten med 115-2 och matchen med 27-0. Luleå var dock nära att vända i sista perioden då laget hade de två skotten på mål. Nu är det bara att vänta på artikeln i Ap-Pravda Norran där de med all säkerhet kommer att få det till att vara en konspiration från världsmästarlaget Luleå Hockeys sida, i syfte att bjuda BurkaDamen på en överlägsen målskillnad för att hjälpa dem i kampen mot det enda andra laget som kan nå kval till SDHL.

Ingen hockey för elitlagen på herrsidan idag, nja, Pungen ska tydligen möta något Kalle Anka-lag från någon blåbärs-stad.

Men över denna dag vilar ett skimmer från The Guns första SHL-match i Delfinen.

Man blir glad.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nattens NHL.

Anders Nilsson fick vila och Markan tog spaden med en rejäl insats - räddade 30/31 skott när Vancouver vann mot Boston med 2-1 på övertid.

Anaheim spelade borta mot Vegas och - Isac Lundeström fick gå vinge i förstalinan med Getzlaf och Rakell!
Bedömningen var dock att Getzlaf inte var bra och att det syntes att han ännu inte är OK och dessutom var Vegas rejält överlägsna i spelet - vann skotten med 45-18.

Anaheim lyckades dock stå emot och hade underläge 2-1 innan Vegas la 3-1 i öppen kasse med 17 sekunder kvar.

På Anaheims supportersidor är man överens om att Lundy gjort en utmärkt insats i nattens match och man tycker att han ska få ansvaret som center. Obehagligt nog menar supportrarna att han definitivt är NHL-ready och att man inte ska släppa honom efter nio matcher utan tvärtom behålla honom i Anaheim redan nu. Hoppas att ledningen inte delar den uppfattningen.

Harraejavvlar - pojken är fortfarande bara 18 år gammal och som han presterar!
Kommentera