Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1925391

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Assar_L: Du glömde ett namn, den egna produkten från Bollnäs, Albin Eriksson.

Enl skribent addebeck på Northpower skulle den skyldige missat tisdagens CHL match vilket Albin gjorde.....

"Ja det är väl sant såtillvida att jag har ett specifikt namn i A-laget och att det var denna händelse som medförde att han missade tisdagens match enligt det jag fick berättat för mig."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf:
Albin är bara 18 va?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, det luktar Bollnäs.

I Aftontrasan skrev man: "Polis kallades till en nattklubb efter larm om att mannen betett sig illa mot gäster och ordningsvakter under kvällen. Vid stängningsdags hamnade mannen i bråk och vakter ingrep. Mannen ska då ha gjort motstånd mot ordningsvakterna och sattes i handbojor, enligt uppgifter till Sportbladet. Han är polisanmäld, misstänkt för våldsamt motstånd. – Han var kraftigt berusad och hade mycket dålig attityd mot ordningsvakterna och poliserna, säger en källa till Sportbladet. Polisen bekräftar att det pågår en förundersökning gällande våldsamt motstånd vid den aktuella platsen och tidpunkten, men inte vilken person det gäller.
– Vi kan bekräfta att en man omhändertogs enligt lagen om berusning under natten mot söndag. Han blev stökig i samband med det och satte till motvärn, säger en inspektör på den lokala polisstationen."

Trasan intervjuar Pea, som förklarar: "Han säger att han fick kännedom om händelsen under söndagen och att klubben har vidtagit ett antal åtgärder.
– Det är ytterst olyckligt. Han är ångerfull, självklart. Sedan finns det alltid två historier av en incident, men oavsett, när det gäller ordningsvakter är det bara att hålla sig på mattan. Det är ju en ung och talangfull spelare, hur ser du på hans framtid? – Jag tror att detta är en nyttig läropeng för honom. Hur ser du på att han ska ha uppträtt mycket berusad? – Jag var inte där och kan inte bedöma det. Men det har ju skett en incident, det är ju klockrent. Sedan har inte jag tagit del av det du har tagit del av, och vi får se vart ärendet går vidare, säger klubbdirektören.
Spelaren kommer inte att stängas av från vidare spel och kontraktet kommer löpa vidare med klubben, säger klubbdirektören."

Sammanfattningsvis av Pea "Jag kan inte bedöma om han var berusad, jag kan inte veta om ordningsvakternas/polisens eller spelarens berättelse är den riktiga".

Typ.

Snacka om skitsnack. Vi hade ju en liknande händelse för många år sedan i Luleå och det hanterade klubben och spelaren på ett berömvärt sätt. Men Apan lägger locket på och accepterar inte att det som hänt, hänt, utan lirar med spelaren mot Timrå redan fem dagar senare. Påminner om när Apan misslyckades i kvalet året innan de gick upp med 95% köpespelare. Då hade laget ställt till med en vild suparfest under brinnande kvalspel varpoå en ung kanadick blev tagen av polisen sedan han kört av vägen i fyllan och villan. Apan fortsatte spela med denne, men det gick åt helvitte i matcherna och därefter utsågs han till syndabock medan alla andra "frikändes" av Apan.

Nå, vad hände innan?

På tisdagen satte en köpejunis två mål när Apan vann mot Frölunda. På torsdagen vann Apan mot Malmö med 9-0 och en köpejunis från Bollnäs satte sista målet.

På lördagen mötte man HV-71 hemma. Matchen slutade 3-3 och gick till straffar. När bara en enda straff återstod att lägga låg Apan under med ett mål, men en köpejunis från Bollnäs satte den straffen och kvitterade. Det blev extrastraffar och HV missade sin. Då skickade Apan igen fram köpejunisen från Bollnäs - och han målade igen!

Varpå köpejunisen från Bollnäs intervjuades i live TV och vrålade fram glädjeblandad ilska (se bilden nedan). ApPravda Norran slog till med förstasida och rubriker i kigstypsnitt: SUPERJUNIOREN!

Samma kväll var det fest i Apschtaan och den händelse som beskrevs av Aftontrasan utspelades framåt småtimmarna.....

På tisdagen, inför matchen mot Storhamar meddelade Apan på hemsidan: "Albin Eriksson utgår denna match. Han ersätts av Linus Hedman som därmed gör CHL-debut. " utan några ytterligare kommentarer...

Slutligen kollar vi upp Aptruppen - här följer samtliga spelare som inte fyllt 30 år:
• 20/11 gäller matchen mot Storhamar
• 22/11 gäller matchen mot Timrå
0 = spelade inte
X = spelade

.20/11 .22/11
0 X 18 Eriksson, Albin 00-07-20 Köpespelare från Bollnäs
0 0 18 Berggren, Jonatan 00-07-16 Köpespelare från Enköping
X 0 20 Dahlroth, Felix 98-03-26 Köpespelare frånBoden
X X 20 Lindström, Linus 98-01-08 Apa från blygden
X X 21 Wingerli, Andreas 97-09-11 Köpespelare från Lycksele
X X 21 Berglund, Filip 97-05-10 Apa från blygden
X X 24 Hedberg, Edwin 94-01-29 Köpespelare från Östersund
X X 25 Djuse, Emil 93-10-27 Köpespelare från Östersund
X X 25 Pudas, Jonathan 93-04-26 Köpespelare från Kiruna
X X 25 Norén, Patrik 92-12-01 Köpespelare från Säter
X X 26 Armalis, Mantas 92-09-06 Köpespelare från Lettland
X X 26 Granberg, Petter 92-08-27 Köpespelare från Malmberget
X X 26 Alm, Johan 92-01-28 Apa från blygden
X X 26 Pettersson, Adam 92-01-13 Apa från blygden
X X 27 Lindvall, Gustaf 91-01-08 Köpespelare från Riktiga AIK
X X 29 Möller, Oscar 89-01-22 Köpespelare från Spånga

Hmm. Det verkar ju som att vi är nere på två spelare nu.

När det gäller Berggren vet jag inte varför han ospelar, men jag hittade följande från Norran för 11 dagar sedan, dvs flera dagar innan galenskapen på lördagsnatten: "14 nov. 2018 - När det gäller Jonatan Berggren som inte var med så vet inte Samuelsson om han kommer till spel. – Nä, jag har inte hört något om det." Så det indikerar väl varför denne är borta.

Så. Då är det bara en kvar? Och på Northpower menar de ju redan sedan länge att det är denne de handlar om.

Nu blir det intressant att se var Apans värdegrunnnnnnnnnd tar vägen. Jag förutsätter att de fortsätter att köra med Apsanningar och mörkar bort allt.

Vän av ordning tänker att om man håller på med att i lönndom lura till sig 12-13-åringar från när och fjärran för att sedan presentera dessa som från blygdenled, och därefter utsätter dem för sektmentaliteten inklusive kränkande särbehandlingar och skiter i ansvaret att ta hand om och stödja unga pojkar...ja, då går det som det går.

Själva kan vi konstatera att ApPravda Norran för en gångs skull talat sanning, när de öst på med rubriker av typen:

"SUPER-talangen den stora hjälten"

Nog sups det alltid. Som vanligt i Apschtaan.
Uppladdat:

450x300-bild_0.pngbild_0.png

Kommentera