Luleå HF

115476 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1936245

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Tragiskt att Tomaten står och skriker åt domarna över ett uteblivet matchstraff när de själv drog nytta av det så nyligt mot oss, plus att domarna som vanligt gav Fusklaget ett antal PP från situationer som inte ens var en utvisning på Brynässpelare.
Av allt jag kan se så tar en stor del av tacklingen axel mot axel, inte heller hoppar Brynäsaren eller slänger upp en arm i nyllet som MRO...så hela jämförelsen känns bara barnslig och okunnig.

För att prata riktig hockey så var det hemskt skönt att vi tog tillbaka serieledningen även om det känns som vi är långt från någon direkt toppform. Jag är faktiskt inte så förvånad över att Örebro ligger där nere i botten. Precis som det apiga bottenlaget så är Örebros lag totalt felbyggt med ett par enstaka spetsspelare, nån grå sörja som man aldrig märker av i positiv eller negativ riktning, samt ett par backar och målvakter som inte håller SHL-klass för hela budgeten är blåst på dyra köpesspelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: och Perro: Ja, konstigt att Rogern var så uppskakad av att torska mot Pölsan. Men han verkade snarast förvirrad, när han jämför och gnyr över att pölsan inte straffades under matchen med det som drabbade Fulunda.

VADÅ? Det som drabbade Fulunda var att det inte drabbade Fulunda alls. Roselli-Olsen fick vara kvar hela j-a matchen och var en av de tongivande spelarna när de vann mot Luleå.

Fulunda kom ju undan med det fusk som ofta drabbar motståndare i Scandal-i-analium, när zebrorna drabbas av stora skälvan och dömer som sparkbollspubliken vill.

Javisst, Roselli-Olssen blev avstängd i efterhand. Det kanske drabbar Anderzèn också. Men grejen är den att den händelse som Rogern lyfter - den drabbade Luleå och kan mycket väl ha varit orsak till tre tappade poäng för oss. Att han blir avstängd i efterhand hjälper ju inte Luleå, snarare tvärtom.

Så, korkad attack, man undrar om Rogern smakat starkt kanske.
Kommentera