Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1936250

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: och Perro: Ja, konstigt att Rogern var så uppskakad av att torska mot Pölsan. Men han verkade snarast förvirrad, när han jämför och gnyr över att pölsan inte straffades under matchen med det som drabbade Fulunda.

VADÅ? Det som drabbade Fulunda var att det inte drabbade Fulunda alls. Roselli-Olsen fick vara kvar hela j-a matchen och var en av de tongivande spelarna när de vann mot Luleå.

Fulunda kom ju undan med det fusk som ofta drabbar motståndare i Scandal-i-analium, när zebrorna drabbas av stora skälvan och dömer som sparkbollspubliken vill.

Javisst, Roselli-Olssen blev avstängd i efterhand. Det kanske drabbar Anderzèn också. Men grejen är den att den händelse som Rogern lyfter - den drabbade Luleå och kan mycket väl ha varit orsak till tre tappade poäng för oss. Att han blir avstängd i efterhand hjälper ju inte Luleå, snarare tvärtom.

Så, korkad attack, man undrar om Rogern smakat starkt kanske.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag har väl räknat med att Sens skulle vila Anders Nilsson i natt, men läser på Ottawas fanforum:

"Decision not to play Hogberg here is odd. Back to back for goalie is different. It was an opportunity for Hogberg to redeem himself from last game. Play Nilsson Saturday"

Hm, ja det blir tufft utan vilodag emellan. Men det låter alltså som att de vill se 97%-aren igen :-)

Låter ju trevligare än hur det var i Vancouver: när Markan gått sämre och Anders fick spade mot värsta motstånd och gick in och höll nollan och stal match - då fick han inte fortsätta utan Markan fick ta spaden nästa match mot enklare motstånd.

Den här utmaningen kanske passar Anders? Han vet ju att med hänsyn till Ottawas målvaktssituation i år och framöver kan ju etta vara den chans han väntat på.

Ottawa hade ju torskat senaste åtta matcherna innan Anders hjälpte laget till vinst och gör han en lika imponerande insats igen....JA, DÅ....
Kommentera