Luleå HF

115797 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1937081

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja, man var rädd att nån Öret-studs skulle trilla in...men det slapp vi :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi fortsätter punktmarkera Apans U16-lag. När de skämde ut sig och hela hockey-Sverige raaaaasade över tre fula överfall när de torskade mot pojk-MooDoo, fick de ju tyst på drevet genom att huvudtränaren dyrt och heligt lovade att själv stänga av sina fulspelare i minst 7-10 matcher.

Därefter har Apan spelat två matcher. I den första, mot Timrå var nr. 20 och nr. 37 från MooDoo-matchen inte med.

Aptränaren har alltså INTE stängt av alla tre överfallsspelarna, men OK, vi ger honom den fördelen att plocka bort en av de sista, som möjligen inte var av samma karaktär.

Men de två andra kommer han inte undan och släpper han in någon av dem, innan 7-10 matcher spelas, ska lögnen uppmärksammas rejält.

Idag mötte appojkarna Burkölen och tröjorna med de två numren var inte heller nu på isen.

Men vi ser fram emot de närmaste fem matcherna. Punktningen fortsätter, tro inte annat!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Väldigt nära dessutom när de fick spela PP efter den helt felaktiga utvisningen på Styrman i tredje och Öret fick två puckar i stolpen i samma sekvens.

Öret har ett riktigt bra PP och laget är svåra för oss att kontrollera - vårt bogeyteam definitivt. Men oväntat nog har vi tagit hela 13 av 15 poäng mot Öret i senaste fem matcherna. Ett styrkebesked får man väl säga, att ta 2,6 poäng per match när det sett ut som det sett ut.

Fantastiskt skönt att Isac är tillbaka och han går direkt in och visar bur betydelsefull han är. Hoppas nu att vi slipper skador och att Bulan får fortsätta att maximera linorna, när han nu kunnat låsa Emil-Isac-Einar som en helt säker lina som kommer att bli bara allt bättre.
Kommentera