Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1937112

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi fortsätter punktmarkera Apans U16-lag. När de skämde ut sig och hela hockey-Sverige raaaaasade över tre fula överfall när de torskade mot pojk-MooDoo, fick de ju tyst på drevet genom att huvudtränaren dyrt och heligt lovade att själv stänga av sina fulspelare i minst 7-10 matcher.

Därefter har Apan spelat två matcher. I den första, mot Timrå var nr. 20 och nr. 37 från MooDoo-matchen inte med.

Aptränaren har alltså INTE stängt av alla tre överfallsspelarna, men OK, vi ger honom den fördelen att plocka bort en av de sista, som möjligen inte var av samma karaktär.

Men de två andra kommer han inte undan och släpper han in någon av dem, innan 7-10 matcher spelas, ska lögnen uppmärksammas rejält.

Idag mötte appojkarna Burkölen och tröjorna med de två numren var inte heller nu på isen.

Men vi ser fram emot de närmaste fem matcherna. Punktningen fortsätter, tro inte annat!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ni kommer ihåg appojkhärvan?

Jag vet, det har varit flera, men nu syftar jag till den match i U16 före årsskiftet då tre appojkar fult överföll tre MooDoopojkar av skälet att MooDoo spöade Apan.

Drevet var våldsamt och för att få tyst på det lovade Apans tränare dyrt och heligt att han skulle stänga av pojkarna minst 7-10 matcher om inte förbundet gjorde det.

Jag har redan konstaterat att bara två pojkar saknas i Apans senare U16-matcher, och man kan väl acceptera att tränaren talade om de två värsta överfallen, men plural = pojkar, handlade det om.

Nu har Apans U16 spelat tre matcher (mot Timrå, Burkölen och Sundsvall) efter MooDoomatchen och jag konstaterar att de som bar tröjorna nr 20 och nr 37 från skandalmatchen fortsatt saknas.

Så bra så länge alltså. Men punktmarkeringen fortsätter minst fyra matcher till. Någon apsanning tänker vi inte acceptera.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Shit! Feg-Harnebring stoppade visselpipan i fickan tidigt i andra perioden och har sedan dess inte tagit några utvisningar alls, vilket Apan utnyttjar å det grövsta.

Timrå har haft många chanser men inte lyckats få in den. Nyss ett läge då Apan avvärjde genom att två Apor - Holloway och Berglund - tillsammans överfaller och slår ned den Timråspelare som hade läge - OCH ZEBRORNA BLUNDAR! Vilket följs av att Apan får in 4-6 strax efteråt, då blixtkedjan är inne och Hedberg tillåts åka in i slottet med tre Timråspelare i närheten pinsamt inte kan ta tillbaka pucken.

Timrås försvarsspel var ju helt värdelöst tidigt på säsongen men har sedan dess skärpt till sig rejält, fast här återföll de i gamla synder.

Nu tar Timrå ut vakt med bara två min kvar och då kommer Fläskberget med ett skitfult överfall då han bakifrån crossar en Timråspelare i veka livet och fäller denne. Då kan inte ens feg-Harnebring undgå att blåsa utvisning.

Timrå kör vidare med 6 mot 4 men det går förstås inte.

Synd, Apan tar tre pinnar.

Timrå var inte chanslösa, men hade zebrorna haft mod att döma utvisningar för fulspel kunde Timrå ha fixat det idag. Zebrorna valde i stället att skita i att blåsa och låta lagen bestämma allt vilket Apan fuskrutinerade som få förstås utnyttjade.

Jahaja. Trist och tungt för Timrå.

Finns risk att Apan kommer igång igen. Nu har i alla fall spelarna börjat kämpa och därmed har de haft flyt att vinna 2 av 3 matcher senast, så de kanske kan fortsätta.

Men närmast har Apan följande tre matcher:

Apan - Läjkers

HV - Apan

Luleå - Apan

Tre matcher mot riktigt tufft motstånd. Inte omöjligt att Apan kan nollas tre matcher i rad nu och i så fall undrar man om primadonnorna kommer att fortsätta att göra rätt för lönen.
Kommentera