Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1937501

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Grattis Fulunda* !

Jo återigen är man i final i CHL och kan nu utan vidare anses som det bästa laget i Europamästerskapen under senare år. Överlägset.

Tidigare var det Luleå som hade det läget. Under Rönkenhockeyn var vi nästan oslagbara i Europa och vann mästerskapen två år samt alla andra år förlorade vi bara på straffar/ÖT mot blivande vinnarna. Dessutom ett av de åren stal den förbannade gnomen Mårts Klasen av oss. Klasen hade den säsongen sin allra bästa tid i Luleå, var Elitseriens störste leverantör av poäng. Dessutom hade svenska förbundet tagit ett principbeslut att de som spelade i CHL skulle slippa koskenkorvakupper. Men skitjävla mårts tvingade dit Klasen med "är du inte med stryker jag dig från OS",

Nå, det var vår tid. Nu är det Fulundas*.

*när laget slutar leverera hjärnskakningar på Luleåspelare varje gång vi möts ska jag fundera på att byta namn...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
ApPravda Norran meddelar idag att Apan, sedan man fått nej av Försäkringsöverdomstolen på sin överklagan avseende att 25 spelare och ledare i Apan skulle erhålla 400 000 i stöd för att lära sig nya arbetsuppgifter när de var skadade eller sparkade av Apan, i stället föreslagit att man tar över CHL.

Tävlingen kommer att leva vidare men fr o m nu är bara Apan, Byske, Boliden och Clemensnäs kvalificerade att delta, enligt förslaget från den nye och självutnämnde CHL-generalen Näsan och VD CryBert Robertsson.

ApPea förklarar att Apan ser positivt på det nyskapande förslaget - vilket uppfattas dra på åskådare när nu några av Europas verkliga topplag kliver in. "Vi fick inte KHL, men vi fick Byske" som kommande ansvarig för CHL-fiskdammen, Fläskberget Hollywood, uttrycker saken: nu kommer världshockeyn till Apschtaan!
Kommentera