Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1937504

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
ApPravda Norran meddelar idag att Apan, sedan man fått nej av Försäkringsöverdomstolen på sin överklagan avseende att 25 spelare och ledare i Apan skulle erhålla 400 000 i stöd för att lära sig nya arbetsuppgifter när de var skadade eller sparkade av Apan, i stället föreslagit att man tar över CHL.

Tävlingen kommer att leva vidare men fr o m nu är bara Apan, Byske, Boliden och Clemensnäs kvalificerade att delta, enligt förslaget från den nye och självutnämnde CHL-generalen Näsan och VD CryBert Robertsson.

ApPea förklarar att Apan ser positivt på det nyskapande förslaget - vilket uppfattas dra på åskådare när nu några av Europas verkliga topplag kliver in. "Vi fick inte KHL, men vi fick Byske" som kommande ansvarig för CHL-fiskdammen, Fläskberget Hollywood, uttrycker saken: nu kommer världshockeyn till Apschtaan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mycket intressant match i natt 01.00 svensk tid då Ottawa tar emot Colorado Avalanche, som gått rätt dåligt på senare tid.

Ottawas målvaktsetta Craig Anderson är på väg in igen, efter hjärnskakningen. Han deltog fullt ut i träningen igår, samtidigt som Anders klev av efter halva träningen pga magsjuka.

Men det är redan bestämt, som jag uppfattat saken, att Anders tar spaden i natt mot Colorado och hoppas nu att han kan fortsätta samma utmärkta spel som han visade upp under den kaliforniska turnén mot Anaheim, Los Angeles och San Jose.

Intressanta matcher närmaste veckan för Ottawa:
16/1 Ottawa-Colorado
18/1 Carolina-Ottawa
19/1 St Louis-Ottawa
22/1 Ottawa-Arizona
Och sedan har vi 10 dagars uppehåll för Allstars etc.

Det som blir spännande att se dessa kommande matcher är förstås om Craig går in och återtar sitt grepp om spaden, eller om Anders lyckas fortsätta sitt fina spel och får fortsätta konkurrera om match.

Som vi tidigare varit inne på känns det som att Anders av slump för första gången kan få en ärlig chans att konkurrera om en förstaspade och om en fortsatt säkrad karriär i NHL.

Om igen nu, Anders! Det här är din chans! Ta den!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hur länge har Luleå hockeyklubb funnits. Jag menar när började de spela serie-hockey?
Kommentera